Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ!



Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Δεκάδες επιθέσεις έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες κατά στόχων που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή, με θύτη το γνωστό κόκκινο παρακράτος και ηθικό αυτουργό ένα ολόκληρο σύστημα που οπλίζει τα χέρια των αλητών με καδρόνια, μολότοφ, ενίοτε και... περίστροφα.
Το σχέδιο φάνηκε από την έναρξη κιόλας της «δίκαιης δίκης» της Χρυσής Αυγής, όταν έξω από τον χώρο των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της πρωτεύουσας, αναρχοκομμουνιστές χτύπησαν Εθνικιστή, απειλούσαν όποιον πλησίαζε στο σημείο και όλα αυτάΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Από εκεί, φτάσαμε στην τρομοκρατία κατά συνηγόρων των πολιτικών μας κρατουμένων και έτσι είχαμε ακόμα μία επίθεση σε δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
Στον Πειραιά, ομάδα παρακρατικών, επιτέθηκε κατά του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στο Μαρούσι, λίγο έλλειψε να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή, όταν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην επιχείρηση υποψηφίου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, ο οποίος εκείνη την στιγμή εργάζονταν στο γραφείο του. Τα ΜΜΕ προσπάθησαν μάλιστα να αποκρύψουν το γεγονός ότι η τρομοκρατική επίθεση είχε σαν στόχο, στέλεχος του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ.
Και φτάνουμε στην εκδήλωση που είχαμε ανακοινώσει ημέρες πριν, στο Διμήνιο Μαγνησίας όπου ο Ευρωβουλευτής Επιτήδειος και ο τ. βουλευτής και πολιτικός κρατούμενος Π. Ηλιόπουλος, θα μιλούσαν στην αίθουσα του Δημαρχείου. Και εκεί έκαναν την εμφάνισή τους πάνοπλοι παρακρατικοί, με λοστούς, μαχαίρια, μολότοφ και άλλα «εργαλεία» της υπηρεσίας και επετέθησαν στην είσοδο του δημαρχείου ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Εννοείται ότι και πάλι, κανένα κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» δεν καταδίκασε τα γεγονότα, ούτε κανένα τσοντοκάναλο μίλησε για «δολοφονικά τάγματα εφόδου».
ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ
«Πρώτη φορά αριστερά» και μπορεί το παρακράτος να αλώνιζε ανενόχλητο και επί Νέας Πασοκρατίας, όμως όπως όλα δείχνουν κάποιοι έχουν ανάψει το πράσινο φως στους κουκουλοφόρους που έχουν αποθρασυνθεί. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πλέον στην Αθήνα, η «επαναστατική γυμναστική» με τις μολότοφ, γίνεται μέρα μεσημέρι, όπως και πολλές από τις επιθέσεις που προαναφέραμε.
Είναι πασιφανές, ότι κάποιοι επενδύουν στην κόκκινη βία, ώστε να κάμψουν την Χρυσή Αυγή, όπως στο παρελθόν κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις του Ελληνικού Λαού, στις μεγάλες αντιμνημονιακές διαδηλώσεις.
Όμως οι Αγωνιστές του Εθνικισμού, οι Χρυσαυγίτες, έχουν ΠΙΣΤΗ στην μεγάλη ΙΔΕΑ και δεν λυγίζουν από την τρομοκρατία της κουκούλας, όπως δεν λύγισαν από ένα ολόκληρο σύστημα που προσπαθεί να μας εξοντώσει και με την πολιτική τρομοκρατία.
Aς μαζέψουν λοιπόν, το παρακρατικό σκυλολόι τους, γιατί το μόνο που πετυχαίνει είναι να πυρώνει την φλόγα της πίστης μας στον Εθνικό Αγώνα.