Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΕΜΠΡΟΣ'': ΕΤΣΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Ας υπογραμμίσουμε μερικά γεγονότα που αναφέρονται στο έγγραφο που βλέπετε:
1. Ο παράνομα εισαχθείς στην Ελλάδα, στον οποίο αναφέρεται το έγγραφο, έχει διευκρινισμένη ταυτότητα. Είναι άνδρας, ενήλικας, απο το Πακιστάν. Άρα δεν ισχύει η δικαιολογία, που μας λένε συνήθως, «δεν ξέρουμε από πού είναι πώς να τους απελάσουμε».
2. Η Διεύθυνση Αλλοδαπών και το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου, λειτούργησαν, συνέλαβαν και διέταξαν την απέλασή του.
3. Μέχρι να ολοκληρωθεί η απέλαση, κρατήθηκε (11 μήνες)
4. Για 11 μήνες το κράτος αδιαφορεί για την απέλαση και επιβαρύνει όλους μας με την κράτηση-διαβίωση του Πακιστανού.
5. Ο Γενικός Περιφεριακός αστυνομικός διευθυντής Ανατ.Μακεδονίας και Θράκης, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την απόφαση απέλασης. Έχει άραγε το δικαίωμα; Λέει το έγγραφο για ανθρωπιστικούς λόγους. Ποιοι είναι αυτοί; Το Πακιστάν είναι μια χώρα που δεν βρίσκεται σε πόλεμο, έκτακτη ανάγκη κλπ. Ο άνδρας είναι ενήλικας. Οι ανθρωπιστικοί λόγοι δεν υπήρχαν για 11 μήνες; Δημιουργήθηκαν μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου; Αν ναι, τότε η απόφαση δεν είναι του Αστυν.Διευθυντή αλλά κάποιου πολιτικού προϊσταμένου. Γιατί δεν την υπογράφει εκείνος; Τι σημαίνει «αναστέλλει» την απέλαση; Οι αναστολές γίνονται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ποιο είναι αυτό; Αν οι ανθρωπιστικοί λόγοι, δεν αφορούν την κατάσταση του λαθρομετανάστη και της χώρας του αλλά τις συνθήκες κράτησης, γιατί δεν δείχνει το κράτος την ίδια ευαισθησία για τόσους Έλληνες που σέρνονται στις φυλακές για οικονομικές μικροφειλές;
6. Επιβάλλει στον λαθρομετανάστη, σε 6 μήνες να έχει φύγει. Με ποιά ταξιδιωτικά έγγραφα θα ταξιδέψει; Πρακτικά, με τι χαρτί θα πάει ο Πακιστανός π.χ στην Αυστρία; Πώς θα διασχίσει τις χώρες; Τι θα συμβεί όταν τον συλλάβουν οι ξένοι αστυνομικοί; Θα τον στείλουν πακέτο πίσω στην Ελλάδα και φτού κι από την αρχή; Το κράτος εδώ προωθεί, ευλογεί θα λέγαμε την μαύρη εργασία-δουλεία των λαθρομεταναστών με μεροκάματα πείνας. Κατάσταση καθόλου «ανθρωπιστική» και με ευθύ αντίκτυπο στην ανεργία των Ελλήνων.
7. Κατά δήλωσή του διαμένει στην Νίκαια, δεν δηλώνει ότι τον φιλοξενούν...κατά δήλωσή του...αλλά οι Ελληνες πολίτες χρειάζεται να αποδεικνύουν με δεκάδες έγγραφα την γνησιότητα, ενός προηγούμενου εγγράφου...οι παράνομα εισαχθέντες όμως στην Ελλάδα, αρκεί να δηλώνουν οι ίδιοι, ό,τι νά ’ναι. Πώς διαμένει στη Νίκαια; Πώς αφού ήταν σε κράτηση για 11 μήνες στην Μακεδονία, βρήκε κατοικία στη Νίκαια; Πώς νοίκιασε σπίτι αφού δεν έχει ΑΦΜ; Πώς δηλώνει ο ιδιοκτήτης την ενοικίαση στην εφορία με ελλειπή στοιχεία ενοικιαστή; Γιατί δεν ενδιαφέρουν όλα αυτά τις αρμόδιες υπηρεσίες;
8. Του απαγορεύεται η διαμονή στην Αθήνα, όχι η παρουσία...αυτό πάλι τι αστείο είναι; Αλλά απαγορεύεται η μετάβασή του και στους νομούς Αχαϊας,Θεσπρωτίας,Κιλκίς και Κέρκυρας. Οι περισσότεροι σκέφτονται ότι απαγορεύονται αυτοί οι νομοί, διότι από εκεί φεύγουν από την χώρα οι πιο πολλοί.. Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε η πολιτεία οδηγεί σε αδιέξοδο τον Πακιστανό, για ανθρωπιστικούς λόγους ! Δεν μπορεί να φύγει νόμιμα και δεν μπορεί να φύγει παράνομα. Η μόνη διέξοδος λοιπόν γι’αυτόν είναι να ζητήσει οικιοθελώς την επιστροφή στη χωρα του, μέσω της ειδικής νομοθεσίας.
Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο απο ένα σαραβαλιασμένο κράτος, που διοικείται από απαξιωμένες υπηρεσίες, βαριεστημένων λειτουργών. Το κράτος γελωτοποιός, αφού κράτησε τον Πακιστανό, για 11 μήνες επειδή μπήκε λαθραία στην χώρα, έναν άνθρωπο δηλαδή που αποδεδειγμένα έχει παρανομήσει, τον ξαμολάει τώρα στις πόλεις και στις γειτονιές μας, χωρίς στον ήλιο μοίρα! Ελπίζοντας ότι η δυστυχία που τον περιμένει, θα τον φέρει σε απόγνωση και θα ζητήσει επαναπατρισμό. Δυστυχώς όμως κ.κ. της αποβλακωμένης σε ύποπτο βαθμό κυβέρνησης, η δυστυχία στις κοινωνίες διαχέεται σαν ηλεκτρικό ρεύμα! Δεν θα αφορά μόνο τον ίδιο τον Πακιστανό. Διότι πριν αποφασίσει να φύγει, ο Πακιστανός, θα κλέψει για να φάει και για να ντυθεί. Θα παρανομήσει ξανά με την ίδια ευκολία που παρανόμησε την πρώτη φορά. Γι’αυτό τον λόγο το αστυνομικό δελτίο είναι καθημερινά γεμάτο απο κλοπές, τσακωμούς, μαχαιρώματα και συμμορίες αλλοδαπών.
Προκαλεί δέος η αναποτελεσματικότητα και η ηττοπάθεια των υπηρεσιών που αφού κράτησαν για 11 μήνες κάποιον, δεν κατάφεραν να τον απελάσουν και τελικά τον αμόλησαν στους δρόμους! Προκαλεί τρόμο, η ψυχωτική εμμονή των μαθητευόμενων μάγων της κυβέρνησης, να σπέρνουν «ωρολογιακές βόμβες» εγκληματικότητας στην κοινωνία μας, μόνο και μόνο για να υλοποιήσουν τις ανεδαφικές, πολιτικές ατζέντες τους. Ατζέντες που απέτυχαν παταγωδώς όπου κι αν εφαρμόσθηκαν. Προκαλεί ρίγος, η ευκολία με την οποία οι εκλεγμένοι ψεύτες, τιμωρούν, ίσως και εκδικούνται τους ανόητους ψηφοφόρους, που έκαναν το σφάλμα να τους εκλέξουν και βρίσκονται τώρα στην δύσκολη θέση να εφαρμόσουν τα θεωρητικά κι ανεφάρμοστα ψέμματα που τους έκαναν γοητευτικούς όταν ήταν αντιπολίτευση.
Τελικά είναι ένας αδυσώπητος φαύλος κύκλος. Ποιον νομίζετε όμως ότι κοροιδεύετε; Τους «εταίρους»; Τους πολίτες; Τους εαυτούς σας; Πάντως τους Εθνικιστές, όχι.

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ τα συστημικα τσιράκια και βομβαρδίζουν τα site με φωτο απο την «καθαρή» Αθήνα χωρίς λαθρομετανάστες... Στέλνω φωτογραφίες-ντοκουμέντα που τράβηξα σήμερα από το κέντρο της «καθαρής» Αθήνας, Αριστοτέλους, Αχαρνών, 3ης Σεπτεμβρίου, Πλ. Βικτωρίας, Πλ. Αγίου Παντελεήμονα.
Πουθενά δεν βλέπεις Έλληνα!
Και αν τύχει να περνάει κάποιος Έλληνας, ειδικά γυναίκα, είναι βιαστικός, με σκυμμένο το κεφάλι και φοβισμένος. Σε καμιά περίπτωση δεν κοιτάζει μουσουλμάνο στα μάτια, ούτε τολμάει να στρέψει το κεφάλι του προς τις παρέες των μουσουλμάνων που έχουν καταλάβει τις πλατείες και τα πεζοδρόμια. Προφανώς όλοι αυτοί στις φωτογραφίες ή δεν έχουν το χάρισμα του Αλαντίν να εξαφανίζονται ή εγώ έχω το χάρισμα να φωτογραφίζω φαντάσματα... Αυτή είναι πλέον η Αθήνα μας... Τριτοκοσμική και επικίνδυνη.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ για την πόλη σύμβολο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Έτσι την κατάντησαν οι Λαθρολάγνες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ αλλά προπάντων ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ που λουφάξαμε στον καναπέ και κλαίμε την μοίρα μας βλέποντας τούρκικα σίριαλ στα τουρκοκάναλα. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες. Αν μπορούσαν οι προγονοί μας, θα μας έφτυναν με σιχασιά, γιατί η γενιά μας παρέλαβε μιά Ελλάδα Λεύτερη, ποτισμένη με ποτάμια αίμα και θα παραδώσει στην νέα γενιά μια Ελλάδα έρμαιο στα χέρια ξένων και αλλοθρήσκων, μια πατρίδα όπου οι απόγονοί μας θα είναι οικτρή μειονότητα που θα τείνει προς εξαφάνιση.
Ίσως είναι πια αργά.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΞΑΝΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ...
Τ.Μ.