Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Άλλη μια "διάσωση" λαθρομεταναστών από το Λιμενικό

Την Τετάρτη που μας πέρασε το Λιμενικό "διέσωσε" 25 λαθρομετανάστες στο θρακικό πέλαγος, στο θαλάσσιο χώρο της Σαμοθράκης και την ίδια μέρα άλλους 25 στην περιοχή της Μυτιλήνης. Τα παραπάνω  αναφέρονται τόσο σε αθηναϊκά όσο και σε τοπικά sites. Τέτοιες αναφορές είναι αρκετά συχνές. Χιλιάδες λαθρομετανάστες περνάνε τα σύνορα της χώρας μας κάθε χρόνο. Πού καταλήγουν όλοι αυτοί στη συνέχεια; Μα, φυσικά σε Ηοspots! Και τους παρέχεται δωρεάν στέγη, δωρεάν σίτιση, επιδόματα, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν παιδεία. Ποιός τα πληρώνει όλα αυτά; Οι Έλληνες πολίτες! Έχουμε καταλήξει πολίτες δεύτερης κατηγορίας μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας! Οι λαθρομετανάστες (που δεν κάνει πλέον να τους λέμε έτσι) έχουν μόνο "δικαιώματα" κι εμείς οι Έλληνες μόνο υποχρεώσεις! Ο ελληνικός στρατός έχει καταντήσει υπηρέτης των λαθρομεταναστών! Όλοι αυτοί οι "φιλελεύθεροι" και οι "αλληλέγγυοι" των ΜΚΟ και οι υποστηρικτές τους να πάνε εκείνοι να ζήσουν στον Έβρο, δίπλα σε Hotspots, στα νησιά που κάθε μέρα δέχονται εισβολή από λαθρομετανάστες! Αλλά βέβαια αυτοί δεν σκέφτονται τον αντίκτυπο που έχει αυτό στην ασφάλεια των κατοίκων αυτών των περιοχών, ούτε τις συνέπειες για τον τουρισμό αυτών των νησιών και κατ' επέκταση για τις οικονομίες των τοπικών κοινωνιών! Αλλά,αν κάποιος τολμήσει και πει κάτι τον αποκαλούν "φασίστα", "ρατσιστή" και "ξενόφοβο". Οι κάτοικοι του Έβρου και των νησιών που είναι κοντά στα σύνορα είναι οι σύγχρονοι ακρίτες! Είναι αυτοί που φυλάνε Θερμοπύλες στη σημερινή εποχή! Και αντί η ελληνική πολιτεία να τους δίνει κίνητρα να μείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, τους αναγκάζει για να φύγουν για να αναζητήσουν εργασία αλλού. Τα περισσότερα χψριά του Ν.Έβρου έχουν ερημώσει, οι εναπομείναντες κάτοικοι των χωριών αυτών είναι ηλικιωμένοι ή στην καλύτερη περίπτωση μεσήλικες. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στους νέους να μείνουν στον Νομό. Ποιός θα υπερασπιστεί τα σύνορα της Πατρίδας μας καλύτερα από κάποιον που έχει μεγαλώσει εκεί και είναι εκεί μια ζωή; Μόνο η Χρυσή Αυγή λέει Πρώτα οι Έλληνες!
Τι κάνει η "πατριωτική" ΝΔ για αυτήν την κατάσταση; Αυτό που έκαναν και οι προηγούμενες
Κατασκευάστηκε το 1974
κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή τίποτα! Σε αντίθεση με τους "δημοκράτες", ο "κακός" Παπαδόπουλος έχτισε εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στον Νομό Έβρου. Οι "δημοκράτες" κατάφεραν να κλείσει. Επίσης, έφτιαξε φράγμα και γέφυρα στον ποταμό Άρδα, τα οποία στέκονται μέχρι σήμερα και πιο πριν οι κάτοικοι αυτών των χωριών περνούσαν το ποτάμι μόνο με βάρκες. Αυτά θυμηθείτε τα, όταν σε μερικές μέρες θα γιορτάζετε την αποκατάσταση της δημοκρατίας.
Κατασκευάστηκε το 1969
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανεί ότι στην Χρυσή Αυγή είμαστε υπέρ της δικτατορίας, αντίθετα με ότι πιστεύουν πολλοί πιστεύουμε στον θεσμό της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Θέλουμε την δημοκρατία. Απλώς καλό είναι να σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας. Όπως, επίσης αναγνωρίζουμε όταν κάποιος κάνει κάτι καλό για την Πατρίδα μας. 

Υπατία