Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ!

Kάποιοι πατριώτες (με ή άνευ εισαγωγικών), που σε προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, στις δύο τελευταίες εκλογές προτίμησαν το κόμμα Βελόπουλου, γιατί στον έναν έφταιγε το ένα, στον άλλο κάτι άλλο, στον παράλλο… και πάει λέγοντας. Ακόμα κι ότι η Χρυσή Αυγή ήταν… συμβιβασμένη με το σύστημα, έλεγαν κάποιοι εξ’ αυτών!
Ο ρόλος του μορφώματος Βελόπουλου ήταν βέβαια γνωστός εξ’ αρχής, γιατί ο… πολυπράγμων αρχηγός του δεν είναι χθεσινός στην πολιτική. Και Μνημόνια έχει ψηφίσει, και την μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου έχει στηρίξει, και στην ΝΔ έχει προσχωρήσει. Τα’ χει κάνει όλα ο… αντισυστημικός αυτός ανήρ και σίγουρα δε μπήκε τώρα στη βουλή για να… πολεμήσει το σύστημα, αλλά για να πάρει κομμάτι από την «πίτα» – το οποίο θα το «φάει» μόνος του, γιατί τυγχάνει… μοναχοφάης. 
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Έτσι, την παραμονή της ορκωμοσίας, ο Βελόπουλος ζήτησε και πήρε τα έδρανα στο «κέντρο» της αίθουσας –για να δείξει πως είναι «κεντρώο» κόμμα- και μάλιστα έπιασε τα έδρανα των Καμμένων. Διόλου τυχαία, καθώς η φιλοδοξία του είναι να γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη.
Σήμερα, οι εξετάσεις καλής συμπεριφοράς στο σύστημα κορυφώθηκαν, με την υπερψήφιση του νεοδημοκράτη Τασούλα για τη θέση του προέδρου της βουλής. 
Και εις αντάλλαγμα, το σύστημα του έδωσε θέση αντιπροέδρου στη βουλή (με 180 ψήφους υπέρ, παρακαλώ…), την οποία αρνείτο να δώσει επί μια ολόκληρη επταετία στην… συμβιβασμένη Χρυσή Αυγή. 

(ΥΓ): Τους χαιρετισμούς μας στους… αντισυστημικούς πατριώτες που τον ψήφισαν!