Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ο Μπογδάνος, η «μιαρή» Χρυσή Αυγή και τα… καθαγιασμένα έδρανα της βουλής

Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον έμαθε όλη η Ελλάδα γιατί παραλίγο να γίνει ο πρώτος παρουσιαστής στην τηλεόραση που θα αποχωρούσε από την ίδια του την εκπομπή!
Μιλάμε ασφαλώς για την συνέντευξη με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές και παρά το εχθρικό κλίμα που καλλιέργησε από δική του επιλογή ο Μπογδάνος, πήρε τις απαντήσεις που έπρεπε και ενώ πίστεψε πως θα εκθέσει την Χρυσή Αυγή, εκτέθηκε εκείνος ανεπανόρθωτα.
Σήμερα είναι βουλευτής της κεντρο-φιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας και φαίνεται πως οι εμμονές του τον ακολουθούν στην πολιτική του καριέρα. Συγκεκριμένα, σε άρθρο του, στο Πρώτο Θέμα, γράφει για τις «μεγάλες πολιτικές αλλαγές» (πότε πρόλαβαν να γίνουν; Μάλλον θα έχει… υπερφυσικές δυνάμεις ο Κυριάκος του) με πρώτη και καλύτερη (για τον ίδιο) την απουσία της Χρυσής Αυγής από την Βουλή.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «χάρη στην σκληρή και συστηματική δουλειά πολλών, η Χρυσή Αυγή δεν μιαίνει τα κοινοβουλευτικά έδρανα…»
Δηλαδή όπως καταλάβατε, η… μιαρή Χρυσή Αυγή μόλυνε με την παρουσία της τα… καθαγιασμένα έδρανα της Βουλής επί επτά χρόνια. Ούτε οι κλέφτες, ούτε οι εθνικοί μειοδότες. Ούτε κανένα άλλο λαμόγιο της μεταπολίτευσης, από τα δεκάδες που έκατσαν στα ίδια έδρανα. Μόνο η Χρυσή Αυγή!
Η Χρυσή Αυγή βεβαίως υπήρχε πολύ πριν τον Μπογδάνο και θα υπάρχει και όταν λήξει η πολιτική του καριέρα και επιστρέψει στην… ποίηση. Πάντως αν θέλει οπωσδήποτε να δει «μιάσματα» στα βουλευτικά έδρανα, ας ρίξει μια ματιά τριγύρω του σε κάποια ολομέλεια...

ΠΗΓΗ