Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η Τουρκία ανοίγει τα σύνορα και πλημμυρίζει την Ελλάδα λαθρομετανάστες - Καμία αντίδραση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πριν από λίγη ώρα η Τουρκία, δια στόματος Τσαβουσογλου, ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η περιβόητη συμφωνία με την ευρωπαϊκή ένωση για τους λαθρομετανάστες, γεγονός που σημαίνει ότι τα τουρκικά σύνορα ανοίγουν και επισήμως.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι η Ελλάδα συντόμως θα βιώσει ημέρες παρόμοιες με το καλοκαίρι του 2015 όταν εκατομμύρια λαθρομετανάστες κατέκλυσαν τα νησιά. Ιδού η Ρόδος για την "πατριωτική" κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αποδείξει τα λεγόμενα της στους Έλληνες που τους έταζε ότι θα λύσει το "μεταναστευτικό".

Βεβαίως ακόμα αντίδραση δεν έχει υπάρξει από το ΥΠΕΞ του Δένδια, ούτε από οποιοδήποτε άλλο υπουργείο. Ούτε πρόκειται να υπάρξει αφού ουδείς ξεχνάει ότι το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες ήταν οξύ και επί Νέας Δημοκρατίας, γεγονός λογικό αφού το αντεθνικό αυτό μόρφωμα εμπλέκεται στις περισσότερες ΜΚΟ.

Τσάμπα έβγαινε τόσες μέρες ο Δένδιας και έταζε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Ήδη πήρανε τις δεσμεύσεις του και ανεβάζουν τον πήχη των επιδιώξεων τους, δείχνοντας με σαφήνεια την αλήθεια αυτών που έλεγε εξαρχής η Χρυσή Αυγή για το κράτος - απατεώνα που συνορεύει δυστυχώς η χώρα μας.