Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Το «κατάφεραν» κι αυτό οι αμερικανόδουλοι προδότες Τσιπροκούληδες, με την πρακτορολογία των τελευταίων ετών και την ανοιχτά εχθρική στάση απέναντι στην Μόσχα σε όλα τα θέματα. Να διώξουν τους Ρώσσους τουρίστες, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν αρχίσει να επισκέπτονται την Ελλάδα!
Επειδή δε «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια», οι Ρώσσοι προτιμούν πλέον την Τουρκία.
Έτσι, το 2018 επισκέφθηκαν την Τουρκία 5,7 εκατομμύρια τουρίστες από την Ρωσσία, κατά 21% περισσότεροι σε σχέση με το 2017. «Όμως η δυναμική δεν έχει εξαντληθεί. Ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2019 η αύξηση ήταν της τάξεως του 36%. Αναμένουμε, ότι εφέτος ο αριθμός των Ρώσσων που θα επισκεφθούν την Τουρκία θα ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια και θα είναι ένα νέο ρεκόρ», δήλωσε σχετικά ο Ρώσσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ, ενώ η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσσίας (ΑΤΟΡ) ανακοίνωσε πως  «τα τουρκικά θέρετρα εφέτος το καλοκαίρι θα γίνουν ο πιο δημοφιλής προορισμός για διακοπές για Ρώσσους που επιλέγουν τον οργανωμένο τουρισμό και προτιμούν τα τουριστικά πακέτα».
Είστε ευχαριστημένοι τώρα Τσιπροκούληδες;