Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

«ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!

Α ρε πατριώτες, που σας τα λέγαμε και δε μας ακούγατε, πάλι κορόιδα σας έπιασαν οι Μητσοτάκηδες και σας έβαλαν στο «τσουβάλι» τους!
Τον περασμένο Ιανουάριο, ο νυν υπουργός Νατοϊκής Αμύνης των Κούληδων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, χαρακτήριζε «άθλια» την Συμφωνία των Πρεσπών κι έτρεχε στα πατριωτικά συλλαλητήρια για να μαζέψει ψηφαλάκια για την Νουδούλα!
Τώρα που η ΝΔ έγινε κυβέρνηση κι ό ίδιος έγινε υπουργός… άλλαξε γνώμη!
Μιλώντας, λοιπόν, στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι, κι έχοντας στα δεξιά του τον… υπερπρεσβευτή – Ύπατο Αρμοστή Πάιατ και στα ζερβά του τον προκάτοχό του επί ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκη, δήλωσε –προφανώς κατόπιν εντολών του ΠΡΟΔΟΤΗ Κούλη Μητσοτάκη- πως η Συμφωνία των Πρεσπών… «επιτεύχθηκε για καλό σκοπό. Για να ενισχύσει την σταθερότητα στην περιοχή, τις γεωπολιτικές σταθερές έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανατροπές, πως «δεν είναι βάρος αλλά ευκαιρία» και πως πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα, προκειμένου να «παράξει θετικά αποτελέσματα και να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».

(ΥΓ) 1: Βέβαια πατριώτες, τώρα είναι αργά για δάκρυα, καθώς «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!
 
(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!