Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Βορίδης: Η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών θα οδηγούσε σε ακόμη χειρότερες συνέπειες!

«Κερδάμε μπατριώτες»: Νέα κυβίστηση για την προδοσία της Μακεδονίας μας από την ΝΔ και μάλιστα από την πτέρυγα των δήθεν «σκληρών δεξιών».
Ο Μάκης Βορίδης επί σειρά ετών παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ ως «ακροδεξιός» και επί σειρά ετών αποτελεί το δήθεν «πατριωτικό άλλοθι» της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας. Κάτι σαν «κράχτης» δηλαδή, για τις ψήφους των αγνών πατριωτών ώστε αυτές να καταλήγουν στο μαντρί της ΝΔ και να γίνονται στάχτη.
Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης λοιπόν, αφού ανέφερε πως η ΝΔ ό,τι έλεγε προεκλογικά λέει και σήμερα, απευθύνθηκε στον Κυριάκο Βελόπουλο λέγοντας πως το κόμμα του που ζητούσε την ακύρωση της Συμφωνίας έλαβε 3% στις εκλογές, η θέση της ΝΔ είναι αυτή που κρίθηκε και εγκρίθηκε από τον ελληνικό λαό.
«Λέγαμε ότι η ακύρωση -έτσι όπως μας έχουν παγιδεύσει από αυτή την κάκιστη συμφωνία- θα οδηγήσει σε ακόμη χειρότερα και δυσμενέστερα αποτελέσματα. Και λέμε ότι θα προσπαθήσουμε να απαμβλύνουμε τις συνέπειες της Συμφωνίας. Στα όρια των δυνατοτήτων μας, συνδέοντας δηλαδή την ευρωπαϊκή τους πορεία με την απάμβλυνση αυτών των δυσμενών συνεπειών» είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Μετά λοιπόν από τα «θετικά στοιχεία» που είδαν στην συμφωνία οι Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά και την επιβράβευση του ποταμίσιου Μαυρωτά, ένας ακόμα υπουργός της «πατριωτικής» ΝΔ βλέπει με καλό μάτι την Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο Τσίπρας.
Οι εκλογές πέρασαν, οι κάλπες έκλεισαν, τα στόματα ανοίγουν και ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες! «Πατριώτες» να χαίρεστε την νέα σας κυβέρνηση!