Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΠΑΡ’ ΤΟΝΕ ΚΟΥΛΗ, ΠΑΡ’ ΤΟΝΕ! ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ», ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Το είχαμε επισημάνει ευθύς εξ’ αρχής, πως αποκλειστικός σκοπός του πρωτομνημονιακού τσαρλατάνου Βελόπουλου ήταν, είναι και θα είναι, να βάλει το δάχτυλο στο «μέλι» της εξουσίας, γινόμενος ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη.
Και κάθε μέρα που περνάει, φροντίζει να μας επιβεβαιώνει! Έτσι, μετά την επιτήδεια θερμή χειραψία του με τον Μητσοτάκη, όταν κατέβαινε από το βήμα της βουλής στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και την παρουσία του στη «γιορτή της δημοκρατίας», μαζί με τους υπόλοιπους κοπαδάρχες του «συνταγματικού τόξου», ο Βελόπουλος –που ψηφίστηκε από κάποιους πανύβλακες ως… αντισυστημικός- υπερψήφισε στη βουλή επί της αρχής το νομοσχέδιο των Κούληδων για το «επιτελικό κράτος».  
Και δεν είναι μόνο ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο καταψηφίστηκε απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης –ακόμα και από το κλεφτοΠΑΣΟΚ- αλλά έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από κυβερνητικούς βουλευτές, όπως για παράδειγμα από την βουλευτή Επικρατείας Μαριέττα Γιαννάκου, που ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να προχωρήσει σε βελτιώσεις.
Προφανώς, ο Κούλης Νο 1 (Μητσοτάκης) έδωσε εντολή στον… εν αναμονή «Καμμένο» του, Κούλη Νο 2 (Βελόπουλο) να το υπερψηφίσει, για να αποθαρρύνει κυβερνητικούς βουλευτές να το καταψηφίσουν στην Ολομέλεια!
(ΥΓ): Παρ’ τονε Κούλη, παρ’ τονε και μην τον αφήνεις να ξεροσταλιάζει! Είναι… φτηνιάρης και συμφέρει!