Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Σε πλήρη συνεργασία αριστεροί και “δεξιοί”.

Με αφορμή την πρόσφατη εκλογή του Προέδρου της Βουλής, πρέπει να σημειώσουμε ότι, πανηγυρικά απεδείχθη πως, με την Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής, επήλθε πλέον «κανονικότης».
Την εκλογή του νέου ΠτΒ Κώστα Τασούλα στήριξαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜεΡΑ25. Το ΚΚΕ, δήλωσε "παρών".
Ο Κώστας Τασούλας, ανάμεσα σε πολλά του βιογραφικού του,  υπήρξε ιδιαίτερος γραμματέας του Ευαγγέλου Αβέρωφ. Δεν τίθεται θέμα για την «συντηρητική και δεξιά» ιδεολογία του. Κι όμως τον υπερψήφισε μέχρι και ο Πάολας του Βαρουφάκη!!!
Τελικά υφίσταται η «δεξιά» χροιά της Νέας Δημοκρατίας ή είναι ένα επικοινωνιακό παραμύθι για μικρόνοες αστούς ψηφοφόρους; Πως γίνεται ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 και ΚΚΕ να μην καταψηφίζουν μια τέτοια υποψηφιότητα;
Όταν η Χρυσή Αυγή μιλούσε για το «κόμμα των κομμάτων» πολλοί μας είπαν υπερβολικούς. Όμως βλέπουμε σύσσωμη την Βουλή να υπερψηφίζει τον ΠτΒ. Και το ΚΚΕ, κι εκείνο,  να μην καταψηφίζει, αλλά να δηλώνει «παρών».
Αυτό, είναι ένα ακόμη, σημείο για σχολιασμό. Η «κανονικότης» επήλθε, αφού έφυγε από την Βουλή η Χρυσή Αυγή, που ήταν δήθεν εχθρός του πολιτεύματος. Όμως δεν διαταράσσεται η «κανονικότης» από το ΚΚΕ, που εκ πεποιθήσεως δεν ψηφίζει ΠτΒ!
Υποτίθεται ότι το «δημοκρατικό τόξο» δεν ανεχόταν την Χρυσή Αυγή, λόγω του ακραίου λόγου της. Ανέχεται όμως το ΚΚΕ, παρά τις ακραίες πράξεις του!
Κάποιοι, κάποτε, πρέπει να πάψουν να είναι κορόιδα.

Μυρμηδόνας