Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

“Πατριώτες” από που πάνε για τις Πρέσπες; Μέχρι και ο Παπαδημούλης κράζει την ΝΔ για πατριδοκαπηλία

Διόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι σειρά υπουργών και γενικών γραμματέων της «πατριωτικής» κυβερνήσεως της ΝΔ, έχει ταχθεί ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ των Πρεσπών. Άλλωστε η επίσημη γραμμή του κόμματος ήταν ανέκαθεν η σύνθετη ονομασία και η "διαφορά" με τον ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται πως ήταν στην εθνικότητα και στην γλώσσα.
Ο άνθρωπος που προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως Επίτροπο στην Κομισιόν, είναι ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο οποίος δήλωνε τον περασμένο Ιανουάριο: «Οι Πρέσπες είναι μια σημαντική Συμφωνία, η οποία επιλύει μία από τις παλαιότερες διαμάχες στην περιοχή και δίνει την ευκαιρία να ξεπεραστεί το παρελθόν και να υπάρξει συμφιλίωση όχι μόνο στην περιοχή αλλά και για την Ευρώπη στο σύνολό της».
Την δήλωση αυτή ήρθε να υπενθυμίσει μέσω twitter ο αρχιτέκτονας της ντροπιαστικής συμφωνίας με τους Σκοπιανούς, Κοτζιάς αλλά και ο ευρωκομμουνιστής Παπαδημούλης – τον οποίο ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ για αντιπρόεδρο της ευρωβουλής! – «Η επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη να ορίσει Επίτροπο τον Σχοινά και όχι τον Σαμαρά, δείχνει ότι τα ψέματα και  η πατριδοκαπηλία της ΝΔ κατά της Συμφωνίας, ήταν απλώς κυνική ψηφοθηρία!»
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον ισχυρισμό του Παπαδημούλη; Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έπαιξε με το εθνικό συναίσθημα του Λαού μας και στελέχη της παρίσταναν τους (fake) «Μακεδονομάχους» στα συλλαλητήρια. Όμως μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, τα στόματα ανοίγουν και ένας – ένας αρχίζουν και βλέπουν… ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην προδοσία της Μακεδονίας μας.
Άραγε τι έχουν να πουν σήμερα εκείνοι οι «διοργανωτές των συλλαλητηρίων» που έπαιξαν τον ρόλο του γαλάζιου ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ στις τελευταίες εκλογές;