Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

ΟΥΑΟΥ! ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΙΑΣ (ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ «ΛΟΑΤ+» ΑΤΟΜΩΝ) ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τους Γενικούς Γραμματείς της Προεδρίας της Κυβέρνησης, που θα είναι υπεύθυνοι για το Συντονισμό των τομέων Οικονομικών – Αναπτυξιακών και Εσωτερικών Πολιτικών και του Σύγχρονου Πολιτισμού, ανακοίνωσε η… εθνική κυβέρνησις των… αρίστων του Κούλη Μητσοτάκη.
Εις εξ’ αυτών είναι ο αμερικανοσπουδαγμένος Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος και μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού στο Ποτάμι, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2014, ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 κατετάγη δεύτερος σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι «δικαιωματάκιας» – όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ: «έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ειδικότερα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+ ατόμων, και έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αντικείμενο την κοινωνική ένταξη ευάλωτων πληθυσμών…».
Και βέβαια, ο Κούλης είναι κάργα «προοδευτικός» και «ανοιχτόμυαλος» σε τέτοια ζητήματα, κι αυτό το έχει αποδείξει επανειλημμένως, με την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης, τις συναντήσεις του με αντιπροσωπίες των «ΛΟΑΤ+», αλλά και με την παρουσία εκπροσώπων της Νουδούλας στα “Gay Parade” της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Κάποια ζώντα ζώα που τον ψήφισαν για «να φύγει το αδελφάτο του ΣΥΡΙΖΑ», δεν το ήξεραν αυτό και τώρα… εκπλήσσονται; Να… ρουφήξουν τ’ αυγό τους και να βγάλουν το σκασμό! Τοιούτους ψήφισαν, τώρα θα τα λουστούν!