Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Καστοριά, Κοζάνη, Κομοτηνή, Δράμα, Αλεξανδρούπολη

Ομιλίες με κεντρικό θέμα "Αριστερά και τρομοκρατία" πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων Κοζάνης και Καστοριάς.

Η Χρυσή Αυγή ήταν πάντα στόχος των γνωστών "αγνώστων" αριστερών τρομοκρατών και "αντι-εξουσιαστών" από την ημέρα της ίδρυσης της ως ένα πραγματικά Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Οι επιθέσεις σε γραφεία και συγκεντρώσεις μας είναι δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες, έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε γραφεία και τοπικές οργανώσεις και η κόκκινη τρομοκρατία - σε συνεργασία με το "βαθύ" παρακράτος - με συνεχή χτυπήματα επιδιώκουν να λυγίσουν το φρόνημα μας.



Η 1η Νοεμβρίου 2013, ημέρα της στυγερής και άνανδρης δολοφονίας των δύο Ελληνόπουλων, του Μάνου και του Γιώργου, και του σοβαρού τραυματισμού του Αλέξανδρου Γέροντα, θα σημαδέψει ανεξίτηλα τον αγώνα μας και θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πάντα. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του εγκλήματος δεν έχουν βρεθεί έως σήμερα να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη. Αμφιβάλλουμε αν υπάρχει πραγματική βούληση από τους αρμόδιους σε πολιτικό επίπεδο να γίνει κάτι τέτοιο. Ο Μάνος, ο Γιώργος, ο Αλέξανδρος, αδέρφια και συναγωνιστές μας, ήταν "Χρυσαυγίτες", "φασίστες", "νεοναζί", "μαχαιροβγάλτες" για τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς μας αντιπάλους που ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσανε εκείνες τις ζοφερές ημέρες μετά τη δολοφονία. Ο γνωστός χούλιγκαν-δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού είπε και το απίστευτο: θα μπορούσαν να σκοτωθούν και άνθρωποι τριγύρω. Γιατί για αυτόν και το σινάφι του ο Μάνος και ο Γιώργος δεν ήταν "άνθρωποι" αλλά μέλη εγκληματικής οργάνωσης που φορούσαν τις μαύρες μπλούζες με το Μαίανδρο, ανάξιοι να ζουν. Καταδικάστηκαν εις θάνατον χωρίς να τους δοθεί καν το δικαίωμα να αντιδράσουν ή να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Όπως και το Κίνημα μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα διώκεται εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο, φυλακίστηκε ο Αρχηγός μας και οι μισοί Βουλευτές μας με αστείες κατηγορίες και τα ΜΜΕ έχουν φροντίσει να μας δικάσουν, να μας καταδικάσουν και ίσως θα μας εκτελούσαν και για παραδειγματισμό εάν μπορούσαν.

Η προκήρυξη που ακολούθησε έριχνε φως στα πραγματικά κίνητρα των αριστερών τρομοκρατών-δολοφόνων, οι οποίοι με ασυναρτησίες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την αποτρόπαια πράξη τους και να της προσδώσουν "πολιτική χροιά". Η ουσία είναι ότι δολοφονήθηκαν δύο νέοι άνθρωποι, δύο Ελληνόπουλα, για να "σταλεί μήνυμα" σε όσους επιλέξουν να στηρίξουν τον αγώνα μας για μια Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Ελλάδα. Έστειλαν το μήνυμα τους - ως γνήσιοι αριστεροί - ότι θα προσπαθήσουν να κόψουν το κεφάλι σε όποιον αντιστέκεται. Τους απαντάμε ότι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πρόκειται να φοβηθούμε, ούτε να σκύψουμε το κεφάλι. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με μπροστάρη τον Αρχηγό μας, τους Βουλευτές μας και τα εκατοντάδες στελέχη μας στις Τοπικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα. Με τις δράσεις μας και την καθημερινή μας παρουσία στο δρόμο, τους απαντάμε ότι δεν θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Στην Τ.Ο. Κοζάνης, όπου ήταν παρόντες δεκάδες υποστηρικτές του κινήματος μας, μίλησαν οι συναγωνιστές Λορίδας Φαίδων και Κουρκούτας Νικόλαος.



Στην Τ.Ο. Καστοριάς μίλησαν οι συναγωνιστές Τούφας Στέλιος και Νομικός Κωνσταντίνος.



Υ.Γ. Σε άρθρο της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής γράφτηκε το εξής εύστοχο: Δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες... αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί.... (τα συμπεράσματα δικά σας). 

Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου 2014, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης έγινε ενημερωτική συνάντηση όλων των υπευθύνων των Πυρήνων δράσης Κοζάνης της Χρυσής Αυγής.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδων συντόνισε συζήτηση σχετικά με τρέχοντα τοπικά θέματα επικαιρότητας όπου συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα και προβλήματα που υπάρχουν σε πόλεις και κοινότητες του N. Κοζάνης και η Χρυσή Αυγή θα τα προωθήσει με ερωτήσεις στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.



Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της "Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Μακεδονία", συναγωνιστής Κουρκούτας Νικόλαος έκανε σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις παρεμβάσεις μας στα Περιφερειακά Συμβούλια και δεσμεύτηκε ότι τα τοπικά ζητήματα που χρήζουν της προσοχής της Περιφέρειας θα προωθηθούν από την Ελληνική Αυγή στα προσεχή συμβούλια.

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, συνεχίζει τις παρεμβάσεις της στην Ελληνική Βουλή και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και αναδεικνύει τα προβλήματα του νομού Κοζάνης προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις από τους αρμόδιους φορείς

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία με θέμα η Αριστερά και η Τρομοκρατία. Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, προσήλθαν στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής, με σκοπό, να παρακολουθήσουν την ομιλία, από τον Γραμματέα της Τοπικής συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη. Το αντικείμενο της ομιλίας η διαχρονική σχέση της Αριστεράς με την Τρομοκρατία. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, είπε χαρακτηριστικά ο ομιλητής. Αφού ανέλυσε ετυμολογικά τι σημαίνει Αριστερά και Τρομοκρατία στη συνέχεια εξιστόρησε χρονολογικά την δημιουργία της Αριστεράς στην Ελλάδα. Δεν πρέπει να μας αφήνει ανυποψίαστους ότι πρωτεργάτης της ίδρυσης της ήταν ο Εβραίος αρχισυνδικαλιστής Αβραάμ Μπεναρόγια και τα ιστορικά κείμενα του επί χρόνια αρχηγού Ζαχαριάδη που δηλώνουν ξεκάθαρα τις βασικές αρχές αυτού του χώρου, για τον οποίο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.


Η Αριστερά λόγω των διεθνιστικών-ανθελληνικών της απόψεων για Εθνικά κυρίως θέματα, όπως η Μικρασιατική Εκστρατεία, το Μακεδονικό Ζήτημα, η απόσχιση Μακεδονίας-Θράκης από τον Εθνικό κορμό, τέθηκε πολλές φορές εκτός νοόμου, με τελευταία νομιμοποίησή της από τον Εθνοκτόνο «κουφό Εθνάρχη», Κωνσταντίνο Καραμανλή. Επανειλημμένα, λόγω της Διεθνιστικής θεωρίας που πρεσβεύει, λειτούργησε ως τρομοκρατική οργάνωση και με τη βία προσπάθησε και προσπαθεί ακόμη και σήμερα να επιβληθεί πολιτικά. Ο συμμοριτοπόλεμος που ταλαιπώρησε την ήδη κατεστραμμένη Πατρίδα μας  από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν ξεκάθαρα τρομοκρατία. Κοινό γνώρισμα όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων είναι τα αντιδυτικά αισθήματα και οι Αριστερές Ιδέες με τις οποίες δεν διστάζουν να αφαιρέσουν ζωές από τους εν δυνάμει ¨ταξικούς εχθρούς". Σκοπός τους η εγκαθίδρυση της ιδανικής γι' αυτούς πολιτείας, η οποία δεν υπάρχει πουθενά.

Εν κατακλείδι αριστερά και τρομοκρατία έχουν βίους παράλληλους και τεμνόμενους. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε έτσι απλά αντικομμουνιστές. Το πρόθεμα "αντί" δεν μας εξέφραζε και δεν θα μας εκφράσει ποτέ, διότι φανερώνει ανθρώπους χωρίς δική τους ιδεολογία, αλλά απλά αρνητές κάποιας άλλης ιδεολογίας. Εμείς ασπαζόμαστε την κοσμοθεωρία του Εθνικισμού και γι αυτήν μαχόμαστε. Μαχόμαστε για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών». Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Δράμας: Ομιλία για τον Παύλο Μελά. Άλλη μια πετυχημένη ομιλία με θέμα την ζωή και τον Αγώνα του Παύλου Μελά, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά.

Πρώτος μίλησε ο Γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, τόνισε ότι εμείς οι εθνικιστές έχουμε πίστη στην πατρίδα και στον Αρχηγό μας, παλεύουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για μια ελεύθερη πατρίδα, γι’ αυτό θα βγούμε νικητές και αναφερόμενος στον ηρωικό θάνατο του Παύλου Μελά, θύμισε  στους προδότες  πολιτικούς του σήμερα πως όλοι οι μεγάλοι άνδρες της Ιστορίας, συνδέονται και με την παρουσία ενός προδότη.


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του μεγάλου μακεδονομάχου Παύλου Μελά. Ο Παύλος Μελάς, ανέφερε ο συναγωνιστής, γεννήθηκε στις 29/03/1870 και σπούδασε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, όπου αποφοίτησε το 1891 ως Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού. Ήταν πρωτεργάτης του Μακεδονικού Αγώνα, για την αντιμετώπιση των Βουλγάρων κομιτατζήδων, αναλαμβάνοντας την αρχηγία του Μακεδονικού Αγώνα με το επιχειρησιακό όνομα Καπετάν Μίκης Ζέζας.

Εισήλθε ένοπλος στην Μακεδονία, με εντολή να ασκεί καθήκοντα αρχηγού και στις μικρότερες ομάδες που δρούσαν ήδη σε Μοναστήρι και Καστοριά. Παρά τις συνεχείς οθωμανικές διώξεις, ο Μελάς άρχισε να αποδεκατίζει τις βουλγαρικές ομάδες έως την ημέρα του θανάτου του στις 13-10-1904, όταν στο χωριό Σιάτιστα περικυκλώθηκε από τουρκικό απόσπασμα 150 ανδρών, προδομένος από την συμμορία του Μήτρου Βλάχου. Μετά από  λυσσαλέα μάχη, διέταξε Έξοδο, τεθείς επικεφαλής των ανδρών του, όπου και τραυματίστηκε θανάσιμα ψελλίζοντας ξεψυχώντας: «Βούλγαρος να μη μείνει»!


Ο συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι η ζωή και ο θάνατος του Παύλου Μελά, αποδεικνύει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές και φίλους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία με θέμα «Αριστερά και τρομοκρατία»

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης διεξήχθη ομιλία με θέμα «Αριστερά και τρομοκρατία» από τον συναγωνιστή Βασίλη Στρογγύλη. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα για άλλη μια φορά ακούστηκαν τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν τελέσει παρατάξεις όπως αυτή του ΚΚΕ στην σύγχρονη ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή ιστορία. Ήρθε η ώρα και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας να μάθει την προδοσία και τα εγκλήματα που διέπραξαν οι αυτοχριζόμενοι δημοκράτες και δήθεν νομιμόφρονες. Αυτοί που παραβίαζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, οδηγούσαν σε μαζικές δολοφονίες και συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατά το πρώτο μισό του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τα αμετανόητα ορφανά του Τσαουσέσκου που στέκονται απέναντι από την Ελλάδα, μη αποδεχόμενοι το ελληνικό Σύνταγμα. Αυτοί που ακόμη τιμούν τον άθλιο μέθυσο Άρη Βελουχιώτη ως ήρωα, αυτόν που αποδεχόταν τα φυσικά όρια της Ελλάδος να σταματούν στον Όλυμπο.


Αυτά όλα μπορεί να συνέβησαν τον περασμένο αιώνα αλλά η κόκκινη τρομοκρατία δεν σταμάτησε να δίνει το παρών της στους δρόμους πίσω από τις μαύρες κουκούλες, καταστρέφοντας περιουσίες πολιτών, πίσω από τους καπνούς της Μαρφίν, όπου αθώοι πολίτες χάσανε της ζωή τους, πίσω από το αίμα των αδερφών μας Μάνου και Γιώργου πριν από ένα χρόνο. Για όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα δεν έχει δικαστεί και προφυλακιστεί κανείς. Αντιθέτως, προφυλακίζεται ο νόμιμος πολιτικός αγώνας του πιο καθαρού ελληνικού κινήματος, αυτού της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και παρά την τρομοκρατία που δέχεται, παρά τις παράνομες διώξεις θα σηκώνει ανάστημα και θα βροντοφωνάζει την Αλήθεια στον Ελληνικό λαό, έστω κι αν από εμάς μείνει μόνο ένας. Πρέπει, επιτέλους, η ιστορία να μαθευτεί όπως ακριβώς είναι και όχι όπως βολεύει τα δεκανίκια του συστήματος, ανέφερε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Γραμματέα της τοπικής και Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ, συναγωνιστή Χρήστο Κιτσόπουλο, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και αναφορά σε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ο Γραμματέας Χρήστος Κιτσόπουλος σχολίασε τις τρέχουσες  πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της περιφέρειάς μας. Ειδική αναφορά έγινε στον αγωγό TAP, του οποίου η διέλευση, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην περιοχή και στην χώρα, καθώς θα την καταστήσει ενεργειακό δορυφόρο της Τουρκίας, ενώ ούτε ανταποδοτικά τέλη πρόκειται να υπάρξουν, ούτε φθηνό φυσικό αέριο για τις πόλεις από τις οποίες έχει οριστεί η διέλευσή του.


Αντιθέτως, η διέλευσή του μέσα από γεωργικές εκτάσεις υψηλής παραγωγικότητας και αρχαιολογικούς χώρους θα επιφέρει την υποβάθμιση της περιοχής. Όσο για τις περίπου 2000 θέσεις εργασίας που περίτρανα διαλαλούν ότι θα είναι μια ανάσα στην ανεργία της περιοχής, πολύ φοβούμεθα ότι δεν θα υπάρξουν, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιους χρησιμοποιούν στις δουλειές τους οι μεγαλοκαρχαρίες εργολάβοι, θέσεις εργασίας που θα υφίστανται μόνο κατά την κατασκευή του αγωγού.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά σχετικά με την πρόταση της περιφέρειας για την Visa ισχύος 72 ωρών με στόχο την διευκόλυνση παραμονής των τούρκων επισκεπτών της περιοχής μας. Επισκέπτες των οποίων όσο κι αν θέλουμε με καλό μάτι να δούμε την επιλογή τους να επισκέπτονται για τουριστικούς λόγους την περιοχή μας, δεν γνωρίζουμε ποτέ τους πραγματικούς τους στόχους. Η κατάκτηση μιας περιοχής στην σημερινή πραγματικότητα δεν χρειάζεται να γίνει με όπλα, αρκεί το χρήμα, δήλωσε ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος.

Ακολούθησαν ερωτήσεις, ανταλλαγή απόψεων και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν περήφανα τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.