Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας στην εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας - Φωτορεπορτάζ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας στην εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας - Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 25-10-2014 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Τα γραφεία του Κινήματος αποδείχτηκαν μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τους Συναγωνιστές και φίλους του κινήματος που τίμησαν με την παρουσία τους της εκδήλωση. Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης καθώς και το Γραμματέα αυτής για τον αγώνα που δίνουν με αυταπάρνηση για την αφύπνιση της τοπικής κοινωνίας διαδίδοντας το μήνυμα της νίκης, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι γιατί η πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά.


Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Συναγωνιστής Σκοπελίτης Χαράλαμπος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τους Συναγωνιστές αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκαν τα γραφεία στη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων, οι οποίες δε λύγησαν στιγμή τη θέληση κανενός για αγώνα. Αναφέρθηκε επίσης στο κοινωνικό έργο των γραφείων με τις διανομές ψαριών προς τον κόσμο που το είχε ανάγκη, αλλά και για παρεμβάσεις που γίνονται προκειμένου να αναδειχθούν και να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το τόπο. Τέλος δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μαζί με τους άξιους Συναγωνιστές του τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη.


Τον λόγο επίσης έλαβε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Γραικός Φώτης, εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος με την "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία" και υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής να βρίσκεται στα γραφεία της Νέας Μηχανιώνας, ενός κάστρου του Εθνικισμού στο Νομό που προσέφερε και προσφέρει στον αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας.


Συνεχίζοντας την παρουσίαση στο βήμα ανέβηκε, ο Συναγωνιστής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και Υπεύθυνος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας Τσακίρης Μιχαήλ, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις, στον καθημερινό αγώνα που δίνει το Κίνημα, αλλά και στους νεκρούς που θρηνεί στο δύσκολο αλλά και υπέροχο ανηφορικό δρόμο προς τη Νίκη των δικαίων του Λαϊκού Εθνικισμού, μοναδικός φορέας του οποίου είναι το κίνημα της Χρυσής Αυγής.


Έπειτα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εκλεγμένος στη Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Ζησιμόπουλος Πολύβιος, παίρνοντας τον λόγο χαιρέτησε με τη σειρά του τα μέλη της «μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης», αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, των Συναγωνιστών και των βουλευτών, οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στα κελιά της τιμής για τις ιδέες του και μόνο, για το γεγονός ότι μοναδικό του έγκλημα είναι ότι κατονόμασαν τους κλέφτες και αγάπησαν με πάθος την Πατρίδα τους, αγάπη για την οποία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πληρώνουν με την προσωπική του ελευθερία, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι τον αγώνα ενάντια σε ένα σύστημα παραδικαστικών και διεφθαρμένων «πολιτικών».


Τέλος το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Νομό Σερρών Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις, αλλά και στη φυλάκιση του ίδιου από τη χούντα Σαμαροβανιζέλου μόνο με βάση το γεγονός ότι είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. Ανέλυσε το πόρισμα Ντογιάκου, το οποίο μπορεί να ακούγεται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ότι αριθμεί 700 σελίδες, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από αντιγραφή του γελοίου και ανυπόστατου κατηγορητηρίου οκτώ σελίδων πολλαπλασιασμένου με τον αριθμό των άδικα υποδίκων Συναγωνιστών και Βουλευτών.


Αναφέρθηκε επίσης στην παράνομη φίμωση και στους κατ’ οίκων περιορισμούς σχεδόν του συνόλου της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο αγώνας είναι δίκαιος και αυτό που θα προκύψει από τη δίκη, εάν και όταν αυτή γίνει θα είναι η συντριβή του κατηγορητηρίου και η αποκάλυψη της σκευωρίας από τους επίορκους δικαστικούς που εκτέλεσαν εντολές του Σαμαρά και οι οποίοι μετά το πόρισμα Ντογιάκου ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους βλέποντας τη συντριβή που έρχεται και γνωρίζοντας, ότι οι ίδιοι οι εντολοδόχοι τους θα τους αδειάσουν πολύ εύκολα επιρρίπτοντάς τους όλη την ευθύνη ώστε να αποποιηθούν οι ίδιοι των εγκληματικών και αντισυνταγματικών τους παρεμβάσεων.


Τέλος κλείνοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τον Γραμματέα της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας, αλλά και τους Συναγωνιστές για την προσφορά τους στον αγώνα δηλώνοντας ότι η νίκη τους Κινήματος είναι νομοτελειακή γιατί έχει έναν Αρχηγό αντάξιο των ευθυνών που φέρει ο τίτλος του καθώς και άξια μέλη, τα οποία θα αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις με γνώμονα μόνο το συμφέρον των Ελλήνων και της Πατρίδας χωρίς να προσκυνήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και τους κάθε είδους εξωτερικούς εχθρούς που επιβουλεύονται τα σύνορα της Ελλάδας. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου, ο οποίος δήλωσε την αγανάκτηση του, αλλά και την αγωνία του για το μέλλον της Πατρίδας μας. Στο τέλος όλοι σε στάση προσοχής, έψαλλαν συγκινημένοι τον Εθνικό μας ύμνο κλείνοντας την όμορφή εκδήλωση και δηλώνοντας "παρών" στον αγώνα.