Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Αχαρνές, Δυτική Αττική

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Παναγιώτη Λέφα με θέμα: "Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και οι συνέπειές του". Ο συναγωνιστής Λέφας αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της λαθρομετανάστευσης, όπως η αύξηση της ανεργίας, η αύξηση της εγκληματικότητας, η επανεμφάνιση ασθενειών όπου είχαν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες από την Χώρα μας, καθώς και η κοινωνική και εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού.


Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Λέφας επισήμανε, ότι οι κυβερνήσεις δεν έπραξαν τίποτα για να σταματήσουν την αθρόα εισροή των λαθρομεταναστών, ενώ τα κόμματα της αριστεράς κάνουν το πάν για να μετατραπεί η πατρίδα μας σε πολυεθνικό κράτος υπερασπίζοντας κάθε λογής παράνομο μετανάστη που προέρχεται συνήθως από τριτοκοσμική Χώρα. Μόνο η Χρυσή Αυγή τόνισε ο συναγωνιστής Λέφας είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που θα βάλει ένα τέρμα στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που ταλανίζει την Χώρα εδώ και δεκαετίες.

Μια εξαιρετική ομιλία από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση για τον κίνδυνο του ισλαμισμού, στην χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων. Η συναγωνίστρια τόνισε ότι από τα αρχαία χρόνια και διαμέσου των αιώνων οι λαοί της ανατολής αναζητούσαν πάντα «ζωτικό χώρο» για να εξαπλωθούν στην δύση. Η μοίρα λοιπόν καλώς ή κακώς έφερε την χώρα μας να αποτελεί την είσοδο προς την Ευρώπη και τον πρώτο σταθμό εγκατάστασης άρα και επιβολής των δικών τους συνηθειών.


Ο ισλαμισμός είπε επιδιώκει το χάος και θέλει, άνδρες και γυναίκες, να βρίσκονται σε κατάσταση ζώου. Γι αυτό και πολεμά αυτά που διαφοροποιούν τον άνθρωπο: την ελευθερία της σκέψης, την ελευθερία της έκφρασης, τις ελεύθερες μετακινήσεις, την ζωή με ελευθερία. Όνειρο του ισλαμισμού είναι ένας κόσμος με σκεπασμένα πρόσωπα, χωρίς χρώμα, χωρίς ψυχαγωγία, χωρίς χαρά. Ο ισλαμισμός τόνισε θέλει, επίσης, να εξαγνίσει τον κόσμο από ό,τι είναι αντίθετο με την ιδεολογία του και με το νόμο της σαρία. Οι Ισλαμιστές έρχονται εδώ με τη δικαιολογία του πολιτικού ασύλου, και οι αφελείς πολιτικοί μας το προσφέρουν αφειδώς, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για εισβολή στην πατρίδα μας.


Ήδη η Αθήνα Ισλαμοκρατείται σε περιοχές που κάποτε ήταν κόσμημα για τη πρωτεύουσα, όπως περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλη, Πατήσια, αλλά και αρχαιολογικές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως Βοτανικός, Μοναστηράκι, περιοχή Δημαρχείου Αθηνών κλπ. Ενώ στηλίτευσε την στάση των διαφόρων ανθρωπιστικών οργανώσεων της Δύσης, οι οποίες συλλέγουν υπογραφές για την υπεράσπιση των σκύλων, των δελφινιών, των λιονταριών, αλλά όχι των ανθρώπων που αποδεκατίζονται κατά εκατοντάδες στη Συρία και στο Ιράκ .

Κατηγόρησε τα κόμματα της “αριστεράς” που απαντούν σ΄αυτόν τον ισλαμικό Αρμαγεδδών με φτηνές ψευτομαρξιστικές αναλύσεις, με μικροτακτικισμούς των ίσων αποστάσεων, με ευχολόγια και με γελοίες δικαιολογίες, φορτώνοντάς τα όλα στην αμερικανική πολιτική! Όμως το ISIS είναι πια δίπλα μας, σε απόσταση αναπνοής… Η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση έκλεισε την ομιλία της λέγοντας ότι όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Χρυσή Αυγή για να σώσουμε τις πόλεις μας, τα χωριά μας, για να σώσουμε τις οικογένειες και τα παιδιά μας από τους μισέλληνες πολιτικούς και τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς.

Ομιλία και πολιτική ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής από τους Συναγωνιστές Ιωάννη Κύρογλου, Αθανάσιο Κουράκο και Σπύρου Σωτήρη, οι Συναγωνιστές έκαναν εκτενή αναφορά στα αίτια που οδήγησαν την παρωδία συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου να εξαπολύσει ένα κυνήγι μαγισσών και να σύρει στα κελιά της Τιμής Έλληνες Εθνικιστές που το μόνο τους αμάρτημα είναι ότι αγάπησαν την Πατρίδα τους και τον Ελληνικό Λαό με υπέρμετρο ζήλο.


Είπαν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και οι τοκογλύφοι του Δ.Ν.Τ. και οι εγχώριοι συνεργάτες τους παρανόμως τους προφυλάκισαν με φτηνά τερτίπια καταπατώντας κάθε έννοια του Ελληνικού Συντάγματος. Η σκευωρία όμως σύντομα θα καταρρεύσει και στις δικαστικές αίθουσες όπως κατέρρευσε και στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.