Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Έλεγχος-καρναβάλι στο πόθεν έσχες υπουργών από το 1974: Η Βουλή λέει πως έκλεβε ο Λαός!

Έλεγχος-καρναβάλι στο πόθεν έσχες υπουργών από το 1974: Η Βουλή λέει πως έκλεβε ο Λαός!

Το θέατρο της πρόκλησης και της αλαζονείας συνεχίζεται αδιάκοπα με την πολιτική εξουσία να εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό κατά τρόπο σκαιό: η επιτροπή της Βουλής η οποία επιλήφθηκε την έρευνα των πόθεν έσχες των υπουργών από το 1974 και μέχρι σήμερα, περιορίζεται -καθώς αναμενόταν- στην ανακοίνωση πως οι κυβερνήσεις και συνεπώς τα στελέχη τους, ήσαν αδιάφθορα!

Τούτο αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου της Βουλής, Γ. Καλαντζής, ο οποίος μέσα σε κλίμα ευφορίας και ενθουσιώδους ικανοποίησης δήλωσε πως ελέγχθηκαν περί τους 500 υπουργούς, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά εις ότι αφορά τις παρανομίες. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «το ποσοστό των περιπτώσεων που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης είναι μικρότερο του 10%», ενώ οι σοβαρότερες εξ αυτών δεν υπερβαίνουν τις μία με δύο!

Οι επίσημες ανακοινώσεις της επιτροπής -όχι ελέγχου αλλά συγκάλυψης-, αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδος, οπότε και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της «αδιαμφισβήτητα» ενδελεχούς και επίπονης έρευνας των ορκωτών λογιστών. Έρευνα η οποία «κατέδειξε» πως οι πολιτικές ηγεσίες του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος ήσαν αδιάφθορες και καθ' όλα έντιμες!
Το δυστυχές για τους απατεώνες της πολιτικοοικονομικής κλίκας που εξουσιάζει, είναι πως η ανωτέρω έρευνα-φιάσκο, καταδεικνύει κάτι ακόμη, πολύ σημαντικότερο της υποτιθέμενης καθαρότητας των υπουργών της μεταπολίτευσης: αφού λοιπόν συμφώνως προς το συμπέρασμα της έρευνας, οι υπουργοί ήσαν έντιμοι και αδιάφθοροι, το δημόσιο χρήμα το καταχράστηκε ο Ελληνικός Λαός!

Επί της ουσίας, το συμπέρασμα της επιτροπής «ελέγχου» διαψεύδει ακόμη και τον τέως υπουργό Θεόδωρο Πάγκαλο και την περίφημη δήλωσή του «μαζί τα φάγαμε». Η επιτροπή της Βουλής, λέγει νοερώς προς το μεγαλοστέλεχος του κλεφτοΠΑΣΟΚ: «δεν τα φάγαμε μαζί, τα έφαγε μόνος του ο Λαός»!

Η επιτροπή λοιπόν της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, δεν κάνει κάτι περισσότερο από εκείνα που κάνουν οι ηγέτες της Χούντας: ψεύδονται ασυστόλως, δίνοντας υπόσταση σε φαντασιώσεις και μυθοπλασίες που αναιρεί η ίδια η σκληρή καθημερινότητα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή τολμά να προαναγγείλει τα αποτελέσματα της έρευνας πριν αυτά δοθούν επισήμως στη δημοσιότητα: οι πολιτικές ηγεσίες της μεταπολίτευσης ήσαν εντιμότατες και καθαρές σαν διαμάντι. Τις μίζες τις έπαιρνε ο ανέντιμος, διεφθαρμένος και τεμπέλης (κατά Τζέφρυ Παπανδρέου) Ελληνικός Λαός. Η απάτη του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η δημιουργική λογιστική δια της οποίας οι τοκογλύφοι και η κυβέρνηση Σημίτη μας έβαλαν στο ευρώ, η πλιατσικολόγηση των Olympic Games του 2004 με τις απευθείας αναθέσεις και την υπερτιμολόγηση των έργων, οι μίζες της Siemens, τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και της λίστας Λαγκάρντ και τέλος τα Μνημόνια, βρίσκονται μονάχα στη φαντασία των καχύποπτων Ελλήνων που συκοφαντούν τα κόμματα της Αριστεράς και της Δεξιάς, στα οποία παρεμπιπτόντως, δεν μπήκε ποτέ ο ΣΔΟΕ!

Βεβαίως η «έγκυρη και αντικειμενική» δημοσιογραφία, θα επιδοθεί σε αναλύσεις επί αναλύσεων από σοβαροφανείς τενεκέδες οι οποίοι θα διακηρύσσουν πως η σκανδαλολογία πρέπει να περιοριστεί, για να μην ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή. Δεν θέλουν να αντιληφθούν ότι δεν είναι η σκανδαλολογία αλλά η ατιμωρησία εκείνη η οποία γιγαντώνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και καθιστά επιτακτική την ανάγκη του ερχομού της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

Το δίλλημα λοιπόν είναι το εξής για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες: να αποκτήσουν από τα καθεστωτικά μέσα των νταβατζήδων τη ρετσινιά του «φασίστα», ή να ανέχονται κόμματα και μέσα εξαπάτησης να τους χαρακτηρίζουν ανερυθρίαστα και αναίσχυντα κλέφτες, διεφθαρμένους και τεμπέληδες;

Το 10% του Ελληνικού Λαού έχει ήδη αποφασίσει και την απόφασή του δεν την παίρνει πίσω: Καμία ανοχή στο Καθεστώς των διεφθαρμένων!

Ευάγγελος Καρακώστας