Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: ΟΧΙ στο φακέλωμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Μ. Αρβανίτης: ΟΧΙ στο φακέλωμα των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο επαίσχυντο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, όπου ο αδελφός του αλβανού πρωθυπουργού εξαπέλυσε τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» εμπεριέχοντας την Ήπειρο και την Κέρκυρα. Το ίδιο βράδυ από το Αργυρόκαστρο 1.000 περίπου αλβανοί πήγαν στο χωριό Δερβιτσάνη, όπου τρομοκράτησαν τους κατοίκους, τραυμάτισαν έναν και κατέστρεψαν αυτοκίνητα. Αυτό είναι το ποιόν των αλβανών που διαμένουν χρόνια στην χώρα μας.

Όσο αφορά το νομοσχέδιο, επισήμανε πως η υποχρεωτική αναγραφή του αριθμού αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ πολιτών στα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί φακέλωμα πολιτών με μοναδικό στόχο τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά με τροπολογία του νομοσχεδίου για το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών των δημοσίων σχολείων, ο Συναγωνιστής μίλησε για την σημασία του και πως εν έτει 2014 υπάρχουν μαθητές που δεν μπορούν να πάνε σχολείο λόγω απόστασης. Η ανάλγητη ελληνική πολιτεία δεν είναι σε θέση να παρέχει ούτε αυτήν την βασική υποστήριξη στους μαθητές.

Η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ του δημοσίου χαρακτήρα όλων των βασικών και κρισίμων κρατικών υποδομών, των μέσων μαζικής μετακίνησης εν προκειμένω, και υπέρ του δημοσίου χαρακτήρα της Παιδείας. Πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει πληθώρα ερωτήσεων προς επίλυσή του.