Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Α. Γρέγος: “Συνεχίζετε τις εγκληματικές χρηματοδοτήσεις εις βάρος του ελληνικού λαού” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής αποσιωπάται σκοπίμως από τα μέσα της διαπλοκής, ενώ περιλαμβάνει την κατάθεση χιλιάδων γραπτών και επίκαιρων ερωτήσεων αλλά και την κατάθεση σχεδίων νόμου, όπως αυτό για την μείωση της κρατικής χρηματοδότησης για τα κόμματα.

Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έκανε καμία μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, παρά την έκοψε μόνο από την Χρυσή Αυγή που την επέστρεφε στον λαό μέσα από την διαμονή τροφίμων.

Τα χρέη του ελληνικού λαού δημιουργήθηκαν από τις δαπάνες των κομμάτων, τα σκάνδαλα, τα θαλασσοδάνεια και τις απαλλαγές τραπεζιτών. Η ΝΔ εξυπηρετεί τα δάνειά της με το να παίρνει καινούργια, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει για τον Έλληνα πολίτη.

Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως θα οδηγήσει την ελληνική κυβέρνηση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να λογοδοτήσει. Μέσα στο νομοσχέδιο προβλέπεται κρατική χρηματοδότηση για τα παραρτήματα, δηλαδή για τα διάφορα ιδρύματα που ίδρυσαν οι διαπλεκόμενοι – υπεύθυνοι για την σημερινή καταστροφή. Το εν λόγω νομοσχέδιο δίνει συγχωροχάρτι στις μέχρι τώρα παράνομες και εγκληματικές χρηματοδοτήσεις που είναι υπεύθυνες για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.