Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Α. Ματθαιόπουλος: Η συγκυβέρνηση συντηρεί το δημόσιο χρέος για να συντηρείται στην εξουσία - ΒΙΝΤΕΟ


Ο ειδικός αγορητής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου που αφορά την αναπλήρωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κάνοντας λόγο για παράνομες διαδικασίες που απορρέουν από την προφυλάκιση της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής και επανέλαβε πως για το λόγο αυτό κάθε είδους κοινοβουλευτικό έργο είναι εξ ορισμού μη σύννομο με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής.

Εν συνεχεία ξεσκέπασε τον βρώμικο και υποκινούμενο ρόλο του Εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου ο οποίος σε μια πρωτοφανή για τα παγκόσμια νομικά χρονικά σε βούλευμα του αναφέρει πως ένα κόμμα μπορεί να είναι και εγκληματική οργάνωση!

Επί των οικονομικών ζητημάτων ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία πως η αύξηση του εξωτερικού χρέους της χώρας έχει το μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης από τότε που ανέλαβε την εξουσία η ΝΔ και απάντησε στα άθλια ψέματα Σαμαρά που ονειρεύεται μείωση ανεργίας και οικονομική ανάκαμψη, έξω από τα μνημόνια, επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που καταδεικνύουν τις θλιβερές συνθήκες υπό τις οποίες αναγκάζεται να ζει ο ελληνικός λαός.

Τέλος, αφού καταψήφισε το νομοσχέδιο ξεκαθάρισε πως η χώρα παραμένει οικονομικά υποτελής στους διεθνείς τοκογλύφους και για το λόγο αυτό, μετά από 5 καταστροφικά χρόνια επιβολής μνημονιακών μέτρων, στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα δώσει ένα ηχηρό ράπισμα στους κλέφτες και τους ψεύτες.