Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: Ντροπή για το Δικαστικό Σώμα ο Ντογιάκος - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με τον απολογισμό δαπανών του έτους 2013 και τον προϋπολογισμό δαπανών του έτους 2015.

Αρχικά, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στο Κυπριακό λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εξευτελίζεται η εθνική μας περηφάνεια. Ο Τούρκος άρπαγας είναι αμετανόητος και άλλοι μιλούν για ελληνοτουρκική φιλία ή διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους, ενώ η ιστορία αλλά και το παρόν έχουν διδάξει ότι δεν μπορείς να κάνεις με τον άρπαγα διαπραγματεύσεις.

Ακόμα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Δαβίδ Χάρις, ο οποίος συνεχάρη τον Πρωθυπουργό, διότι πράγματι ασκεί, όπως είπε, μία... ηθική εξουσία. Σαφώς, όλοι καταλαβαίνουν πως αναφερόταν στις φυλακίσεις και στις φιμώσεις και στις κατ’ οίκον κρατήσεις των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Οι πάντες υποκρίνονται και βάζουν προκάλυμμα τη Δημοκρατία.

Δεν υπάρχει καμία διάκριση των εξουσιών και συνεχώς απαξιώνονται οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί.
Σχολίασε την πρόταση Ντογιάκου, κολλητού του Σαμαρά, όπου μέσα στο κατάπτυστο πόρισμά του αναφέρει ρητά πως δεν βρέθηκαν όπλα. Ζούμε σε μια χώρα «δημοκρατική» όπου εδώ και 40 χρόνια δεν έχει γίνει ούτε ένα δημοψήφισμα για κανένα κρίσιμο θέμα όπως το σκοπιανό.