Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Μέγαρα, Καλαμάτα, Χανιά, Πειραιάς

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Σωτήρη Δεβελέκου. Ο συναγωνιστής Δεβελέκος αναφέρθηκε  στις προσπάθειες των πολιτικών μας αντιπάλων να ρίξουν τον σπόρο της διχόνοιας στο Κίνημα  με ψέμματα και συκοφαντίες.


Ότι όμως και αν σκαρφιστούν οι ψεύτες και οι συκοφάντες οι προσπάθειές τους θα πέσουν στο κενό, διότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Στην συνέχεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής Δεβελέγκος αναφέρθηκε και στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπου τόνισε ότι το ΟΧΙ το είπε ο Ιωάννης Μεταξάς, εκείνος ο Εθνικός Κυβερνήτης που προετοίμασε την Χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα για τον επερχόμενο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Η Τοπική Οργάνωση Μεγάρων τίμησε τους Ήρωες του Έπους 1940. Δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις εορτασμού έδωσαν οι Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Μεγάρων στην επέτειο μνήμης για τους Ήρωες του 1940, στον Δήμο Μεγάρων.




Τ.Ο. Καλαμάτας: Κατάμεστα τα γραφεία μας στην ομιλία του Σαββάτου (25/10) με θέμα ''Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες - Τα ΝΑΙ Βενιζέλους και Σαμαράδες''

Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος ο οποίος έκανε μία σύντομη αλλά ουσιώδη αναφορά στα έργα διακυβέρνησης του Ιωάννη Μεταξά αλλά και στον πολιτικό του βίο συγκρίνοντας ταυτόχρονα ''έργα και ημέρες'' τόσο των σημερινών ''κυβερνόντων'' αλλά και παλαιότερων ''ηγετίσκων'' οι οποίοι υπερεκτιμηθήκαν από το σάπιο κατεστημένο ως ΗΓΕΤΕΣ για την ανύπαρκτη προσφορά τους στην πατρίδα, επισημαίνοντας ότι το μόνο που προσέφεραν όλοι αυτοί ήταν να  χτίσουν με αρχιτεκτονική λεπτομέρεια τα σάπια θεμέλια της Ελλάδας του σήμερα. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλους όσους με τα εθνοκτόνα ΝΑΙ ''κυβέρνησαν'' την Ελλάδα έως τώρα αναλύοντας ταυτόχρονα την μεγάλη σιωπή των ''δημοκρατών'' μπροστά στο όνομα του Ιωάννη Μεταξά ο οποίος πρόσφερε στην πατρίδα του εξυψώνοντας την λέγοντας το ΌΧΙ και εν συνεχεία γράφοντας το λαμπρό Έπος του 40.


Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας, και μέλος της κεντρικής επιτροπής, συναγωνιστής Λυκούργος Αλευράς. Ο συναγωνιστής Αλευράς αναφέρθηκε στα ύπουλα μυαλά των ημερών μας που θέλουν να μειώσουν το έργο του Ιωάννη Μεταξά εξηγώντας ότι τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Μεταξάς δεν ήταν ηγέτης μίας ξενόδουλης κλεπτοκρατικής Δημοκρατίας όπως είναι και οι ίδιοι. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα εθνοκτόνα ΝΑΙ που έως τώρα ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας τονίζοντας ότι μόνο ένας πολιτικός φορέας τόλμησε να πει  ένα νέο λαμπρό ΌΧΙ η Χρυσή Αυγή και για αυτό βρίσκονται αιχμάλωτοι από την Ξενόδουλη Χούντα του μνημονίου παράνομα και αντισυνταγματικά στα κελιά της ΤΙΜΗΣ ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές μας. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας ότι είναι πολύ υποκριτικό οι πολιτικάντηδες των εθνοκτόνων ΝΑΙ να βρίσκονται στις εξέδρες την ημέρα των παρελάσεων τιμώντας το ΌΧΙ, το ΌΧΙ ενός πραγματικού ΗΓΕΤΗ, του ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.

Τ.Ο Χανίων: Ομιλία και προβολή διαφανειών με θέμα «Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες, από το Ιστορικό ΟΧΙ στο ΝΑΙ σε όλα», πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων με ομιλητή τον Συναγωνιστή Σταθάκη Δημήτρη.


28η Οκτωβρίου: Η Τ.Ο. Πειραιώς έδωσε το δικό της παρόν στην Εθνική Επέτειο.
Εν όψη της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Πειραιώς, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα γραφεία μας για να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό παρόν. Η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει καθημερινά, πως σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, σε κάθε Εθνική Εορτή δεν προσποιείται, μα αποδίδει πραγματικούς φόρους Τιμής στους Ήρωες του Ελληνισμού. Η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται σε εξέδρες επισήμων, μα στην καρδιά της Ελληνικής καθημερινότητας.



Το πέρας της παρέλασης, μας βρήκε άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλλουμε τον Εθνικό μας. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!