Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Φυλή, Νέα Μηχανιώνα, Ξάνθη

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - "Το πόρισμα της σκευωρίας"

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας και ανάμεσα σε αυτές και την Πόλη μας, τον Πειραιά, δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει ούτε στο κατ' ελάχιστο την μαζική εισροή ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ στα γραφεία μας, στην Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ, ώστε να παρακολουθήσουν άλλη μία ομιλία, αυτή την φορά από τον Συναγωνιστή και δικηγόρο στο επάγγελμα, Δημητρακόπουλο Τάσο, με θέμα την ανάδειξη του έωλου και γεμάτου κενά και αντιφάσεις πορίσματος του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου.


Ο Συναγωνιστής κατά την διάρκεια της πλήρως εμπεριστατωμένης ομιλίας του, κατέδειξε με σαφήνεια και με πληθώρα στοιχείων το απαράδεκτο, από όλες τις απόψεις και γεμάτο εμπάθεια συμπέρασμά, το οποίο με θράσος θέλει να αποκαλεί πόρισμα ο παραπάνω εισαγγελέας, το οποίο όχι μόνο δεν στέκει νομικά, αλλά δεν στέκει και κυριολεκτικά σε κανένα δικαστήριο ενός αυτοαποκαλούμενου πολιτισμένου κράτους όπως το δικό μας με μία ισχυρή και ανεξάρτητη (υποτίθεται) δικαιοσύνη.


Όμως μην γελιέστε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Όσο ισχυρό και αν παρουσιάζεται το σύστημα σε αυτή την πρωτοφανή σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον του Κινήματος μας, όσους παράνομους και δόλιους τρόπους κι αν χρησιμοποιήσουν εναντίον μας με στόχο την πολιτική και όχι μόνο εξόντωσή μας, ένα είναι σίγουρο: πως στο τέλος Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ! Ως είθισται, μετά το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή. Άπαντες οι παρευρισκόμενοι, σε στάση προσοχής, απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ιδεολογικοπολιτικού περιεχομένου ομιλία του συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη, στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Φυλής  - Καματερού στην πλατεία Μητροπόλεως. Ο Συναγωνιστής τόνισε στην ομιλία του ότι "H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι  ένα σύγχρονο ΚΡΥΦΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ γιατί διδάσκει Ιδέες, Αρχές, Ήθος και Αξίες, Στάση και Τρόπο Ζωής. Ο Εθνικισμός τόνισε μέσα από την Χρυσή Αυγή είναι στην υπηρεσία του λαού πολύ πριν αναλάβει τα ηνία της Πατρίδας, προσφέρει στον δοκιμαζόμενο λαό μας  με όποιο μέσο διαθέτει και παρόλη την πολεμική που δέχεται από του εχθρούς του λαού.


Προσφέρει με τις διανομές τροφίμων, προσφέρει με τις διανομές ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης με την τράπεζα αίματος που διαθέτει με την πράσινη πτέρυγα κλπ. Σ’ αντίθεση με τους υποκριτές, τα λαμόγια, τους παλιανθρώπους και τους αδύναμους χαρακτήρες, οι Χρυσαυγίτες, Άνδρες και Γυναίκες, Υπερασπίζουν με συνέπεια και αυταπάρνηση τις Ιδέες τους, το δικαίωμα στην Αξιοπρέπεια. Γιατί για Εμάς, το να είσαι Εθνικιστής και Επαναστάτης, σημαίνει να είσαι συνειδητοποιημένος Χρυσαυγίτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία, τόνισε ότι οι εξελίξεις του τελευταίου χρόνου απεκάλυψαν το πρόσωπο αρκετών πολιτικών απατεώνων. 


Μακριά από τους επιτήδειους «εθνοπατέρες» και τους άμεσους και έμμεσους (και έμμισθους) υπηρέτες τους, παίρνουμε τις τύχες μας, τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, στα δικά μας χέρια, αναπτύσσοντας Κίνημα Εθνικό, Λαϊκό, Επαναστατικό, μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο συνγωνιστής, ακόμη, στηλίτευσε αμείλικτα τον κάλπικο πατριωτισμό των διαφόρων απόβλητων και μπάζων που προέρχονται κυρίως από την ψοφοδεξιά , κατήγγειλε  τα οποιαδήποτε φαινόμενα αριβισμού και καριερισμού, θυμίζοντας τα λόγια του ΑΡΧΗΓΟΥ "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σημαία ευκαιρίας"  Η ομιλία του  Γρηγόρη Χιώτη έκλεισε με ερωτήσεις από τα μέλη και τους υποστηρικτές της Τ.Ο. που παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τα λόγια του Συναγωνιστή.

Χρυσή Αυγή παντού! Ενημερωτική δράση στη Ν. Μηχανιώνα

Την Παρασκευή 24-10-2014 κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας μοίρασε εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό στα εμπορικά καταστήματα και στα καφενεία της περιοχής. Ο κόσμος δέχτηκε με θέρμη τους συναγωνιστές, ζητώντας να πληροφορηθεί για τις εξελίξεις σχετικά με την πολιτική σκευωρία ενάντια στη Χρυσή Αυγή και δηλώνοντας την απέχθειά του για τον τρόπο που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ενημερώνουν τον κόσμο.


Οι Συναγωνιστές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, τον οποίο διεξάγουν με δύναμη καρδιάς και πίστη για το δίκαιο και τα ιδανικά του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για να έρθει μια πραγματικά Εθνική Κυβέρνηση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αποτρέψει την καταστροφή, στην οποία οδηγούν της Πατρίδα μας τόσο οι καρεκλοκένταυροι της ΠΑΣΟΚΟΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ, όσο και οι δήθεν Αριστεροί του μορφώματος των συνιστωσών και της παρακμής του ΣΥΡΙΖΑ. Νομοτελειακά η νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα έρθει και τότε θα ξεβρομίσει πραγματικά ο τόπος γιατί απλά δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. 

Η Πίστη - κάτι που δεν έχουν οι ίδιοι - είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

T.O. Ξάνθης: Γενοκτονία των Θρακιωτών. Άλλη μία τακτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου το απόγευμα, με ομιλία για την γενοκτονία των Θρακών, από τον συναγωνιστή Γεωργακάκη Ιάκωβο. Ο συναγωνιστής άρχισε τον λόγο του λέγοντας ότι σε 1.500.000 περίπου ανέρχονται τα θύματα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής (Θρακών-Μικρασιατών-Ποντίων) από τους Τούρκους, κατά τον Τανέρ Ακσάμ, (τούρκος πανεπιστημιακός και συγγραφέας που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία Χριστιανών). 


Η Βουλή των Ελλήνων με τους Νόμους 2193 του 1994 και 2645 του 1998 όρισε ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών αντίστοιχα. Την Γενοκτονία των Θρακών τη λησμόνησε η Βουλή των Ελλήνων. Δεν την γνωρίζουν προφανώς οι Έλληνες Βουλευτές. Τις υπομνήσεις, τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις των Θρακών επί αυτού, καθώς και τα ατράνταχτα στοιχεία και ντοκουμέντα των Ιστορικών δεν τα έλαβαν υπόψη. Η επίσημη Ελληνική πολιτεία γενικά, ήταν και παραμένει άδικη για τους χαμηλών τόνων Θράκες. Γενικά, η Θράκη ήταν το σταυροδρόμι των Λαών Ασίας-Ευρώπης, πέρασμα όλων των επιδρομέων, Ασπίδα και προμαχώνας της Κωνσταντινούπολης, με ελκυστικό πλούτο. Η γεωστρατηγική και γεωγραφική της θέση και οι λανθασμένοι χειρισμοί των Αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, υπήρξαν τα κύρια αίτια των ληστρικών και φονικών επιδρομών εις βάρος των άμοιρων Θρακών. Επί 13 αιώνες τα ιερά Χώματα της Θράκης κομματιάστηκαν και ποτίστηκαν με ποταμούς δακρύων και αίματος.

Συνέχισε και ολοκλήρωσε ο συναγωνιστής, τονίζοντας, ότι οι Έλληνες της Θράκης υπέστησαν τα πάνδεινα κατά τις επιδρομές Βουλγάρων, Σλάβων, Ούννων, Αβάρων, Γότθων, Οστρογότθων, Σταυροφόρων, Καταλανών, Τούρκων, Ρώσων και άλλων. Σφαγιάστηκαν, ατιμάστηκαν, εξισλαμίστηκαν, εξαναγκάστηκαν να αλλάξουν την γλώσσα τους, έχασαν τα παιδιά τους κατά το παιδομάζωμα, ληστεύτηκαν, ξεριζώθηκαν από τις πανάρχαιες πατρογονικές τους εστίες και ανταλλάχτηκαν σαν αμνοερίφια το 1922. Δεκατρείς (13) φορές καταλήφθηκε και μαρτύρησε η Αδριανούπολη (6 από Βουλγάρους, 1 από Φράγκους, 4 από Τούρκους και 2 από Ρώσους) και 14 η Φιλιππούπολη (6 από Βουλγάρους, 2 από Φράγκους, 2 από Ρώσους και ανά μία από Ούννους, Πετσενέγκους και Τούρκους).

Η άγνοια, η αδιαφορία και η άδικη συμπεριφορά των πολιτικών πληγώνει τους περήφανους Θράκες, οι οποίοι στο 7ο παγκόσμιο συνέδριό τους το 2006 στο Διδυμότειχο αποφάσισαν και καθιέρωσαν ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Θρακών από τους Τούρκους, την 6η Απριλίου. Το 1914 στις 6 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα, (το Μαύρο Πάσχα όπως ονομάσθηκε), είχε αρχίσει ο οριστικός ξεριζωμός των υπολοίπων Θρακών, που είχαν διασωθεί από τις θηριωδίες των Νεότουρκων κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών πολέμων του 1912-1913. Η προσφορά αίματος και η Γενοκτονία των Θρακών κράτησε αιώνες Η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.