Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατεδαφίζεται η παράγκα Σαμαρά - Βενιζέλου

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατεδαφίζεται η παράγκα Σαμαρά - Βενιζέλου

Το κύκνειο άσμα των απατεώνων
Πανικόβλητοι οι προδότες δεν τολμούν να μας αντιμετωπίσουν στη βουλή και μας κρατούν παράνομα στη φυλακή

Η παρωδία της ψήφου εμπιστοσύνης ήταν η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια του Σαμαρά να διασώσει τον Βενιζέλο στην ηγεσία του διαλυμένου κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Μόνο για αυτόν τον λόγο στήθηκε το τριήμερο πανηγύρι στη βουλή. Στο επερχόμενο συνέδριο των κλεφτών και των απατεώνων οι... «αντιβενιζελικοί» ετοίμαζαν οργανωμένη επίθεση στον Τούρκογλου, που μπορεί να οδηγούσε ακόμα και σε πτώση της κυβέρνησης. Και μπορεί ο Σαμαράς να έσωσε προσωρινά τον συνεταίρο του, έχασε όμως ο ίδιος οριστικά κάθε ελπίδα πολιτικής επιβίωσης. Οι 180 βουλευτές δεν μαζεύονται πλέον ούτε με σφαίρες, όσα εκατομμύρια και να μοιράσουν τα λαμόγια της διαπλοκής (Μπομπολαίοι και σία). Έτσι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην κατεδάφιση της παράγκας Σαμαρά – Βενιζέλου το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο.

Σε μία από τις πολλές «λογοκριμένες» ομιλίες μου στη βουλή, λίγο πριν το προεδρείο κλείσει τα μικρόφωνα και εξαφανίσει τα λόγια μου από τα πρακτικά, είχα δηλώσει τα παρακάτω «προφητικά»: «Μέχρι να με κλείσετε στην φυλακή θα συνεχίσω να λέω την Αλήθεια που έχει αντιληφθεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός: πώς είστε όλοι προδότες και πουλημένοι, κλέφτες και απατεώνες».



Τα λόγια αυτά πόνεσαν τους προδότες και τους πουλημένους, τους κλέφτες και τους απατεώνες, γι’ αυτό και μας έκλεισαν στην φυλακή. Αντί όμως να μας πάνε στο 2% (όπως υποσχόταν ο Σαμαράς στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του με τον Μπαλτάκο) η εκλογική μας δύναμη αυξήθηκε. Έτσι ακόμα και σήμερα τα κατακάθια του μνημονίου τρέμουν τον πολιτικό μας λόγο και φοβούνται ακόμα και να μας αντικρίσουν. Έδωσαν μάλιστα εντολή στον επίορκο εισαγγελέα των φυλακών να απαγορεύσει την μετάβασή μας στην βουλή για την παρωδία της ψήφου εμπιστοσύνης. Ο Σαμαράς δεν θα τολμούσε να πατήσει το πόδι του σε μία βουλή, όπου θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Εισαγγελέας φυλακών: «Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν αφορά έκτακτη περίσταση (!), ούτε επαγγελματική σας υποχρέωση (!!)»

Η χούντα του μνημονίου γνώριζε άριστα πως αν ερχόμασταν στην βουλή, αυτομάτως θα έφευγαν από το πολιτικό προσκήνιο οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και η Χρυσή Αυγή θα βρισκόταν ξανά στον πυρήνα της επικαιρότητας. Θα χανόταν μεμιάς το γραφικό δίπολο Σαμαρά - Τσίπρα και ο λαός θα προσηλωνόταν στην μοναδική φωνή της Αλήθειας, την φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου. Στο σημείο αυτό αξίζει να διαβάσουμε το γελοίο, αλλά και παράνομο σκεπτικό απόρριψης του αιτήματός μας. 

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα των φυλακών Ποιμενίδη δεν υπάρχει λόγος να πάμε στην βουλή για να ψηφίσουμε, διότι:

α) «Η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν αποτελεί έκτακτη περίσταση». Πολύ σωστά... τι θα γίνει δηλαδή αν δεν δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης; το πολύ-πολύ να πέσει η κυβέρνηση, να πέσει το χρηματιστήριο, να πέσει η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, να αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό και η χώρα να πάει σε εκλογές. Σιγά τα σοβαρά γεγονότα. Καμία σχέση με τις διακοπές του Χριστόδουλου Ξηρού ή τις σπουδές των τρομοκρατών που μπορούν και πηγαίνουν στα ΤΕΙ με άδεια της εισαγγελίας των φυλακών.

β) «Η ψηφοφορία στην βουλή δεν σχετίζεται με επαγγελματική μας υποχρέωση, αλλά με λειτούργημα». Και πάλι σωστός ο παίκτης. Αν επρόκειτο για επαγγελματική υποχρέωση, αν δηλαδή ήμασταν σουβλατζήδες και ζητούσαμε άδεια να πάμε να τυλίξουμε τίποτα σουβλάκια, ασφαλώς και το αίτημά μας θα γινόταν δεκτό. Τώρα όμως που ασκούμε λειτούργημα, που σχετίζεται  με το Σύνταγμα και το Πολίτευμα, θα μείνουμε στην φυλακή και ο Σαμαράς θα την βγάλει καθαρή με 146, αντί για 151 βουλευτές. Μίλησε κανείς;

Πανικός στους δημοσκόπους – Εντολή Σταμάτη: «Κάντε την Χρυσή Αυγή 4ο κόμμα με 5%!»

Η πρόσφατη έρευνα του καθηγητή Πανά που δίνει πάνω από 11% στην Χρυσή Αυγή με αναγωγή της ψήφου τρομοκράτησε την Συγγρού. Έτσι ξεκίνησε μπαράζ στημένων δημοσκοπήσεων υπό την αυστηρή καθοδήγηση του περιβάλλοντος Σαμαρά. Ο διορισμένος βουλευτής και υπουργός Σταμάτης έσπασε τα τηλέφωνα των δημοσκόπων απαιτώντας να εμφανίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο στην 4η θέση με ποσοστά κάτω από 6%. Ως διά μαγείας, μέσα σε ελάχιστες μέρες προέκυψαν τρεις νέες μαϊμούδες, που φούσκωσαν το Ποτάμι και εξαφάνισαν την Χρυσή Αυγή. Την ίδια τακτική ακολουθούν εδώ και 2,5 χρόνια και πάντα αποτυγχάνουν.

Τίποτα δεν χτίζεται με ψέματα και το πολιτικό μέλλον των διεφθαρμένων της Συγγρού είναι προδιαγεγραμμένο. Στο προσεχές διάστημα κρίνονται τα πάντα όχι μόνο για τους προδότες, αλλά και για το μέλλον του Κινήματός μας και της Πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή απέδειξε σε όλους τους Έλληνες πως μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο Σύστημα διαπλοκής, διαφθοράς, πλουτοκρατών, τραπεζιτών, πουλημένων πολιτικών και ξένων τοκογλύφων. Παλεύουμε μόνοι εναντίον όλων και κερδίζουμε. Γι’ αυτό και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και διαρκή διάθεση για αγώνα ακόμα και μέσα από τις φυλακές του ανθελληνικού καθεστώτος.

Φυλακές Κορυδαλλού,
11 Οκτωβρίου 2014