Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Εύβοια, Φυλή - Καματερό, Θάσος, Πειραιάς

Ενημερωτική δράση στο παζάρι Αυλωναρίου

Το τελευταίο Σάββατο λειτουργίας του μεγαλύτερου παραδοσιακού παζαριού στο νομό μας, στο Αυλωνάρι, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ευβοίας το επισκέφθηκαν, πραγματοποιώντας πολύωρη ενημερωτική δράση. Χαρακτηριστικό είναι ότι -όπως μας πληροφόρησαν λιανοπωλητές- στους 600 πάγκους, Έλληνες είχαν μόνο 27!!! Περισσότερα στο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:



Η εικόνα του "παραδοσιακού" παζαριού του Αυλωναρίου, όπου οι Έλληνες λιανοπωλητές ήταν μια ισχνή μειοψηφία, έδειξε άλλον έναν λόγο που οι Χρυσαυγίτες διώκονται τόσο λυσσαλέα από το διεφθαρμένο ξενόδουλο καθεστώς. Ενόχλησε πάρα πολύ ότι με την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο δραστηριοποιήθηκαν για να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, όπου η διαφθορά και τα συμφέροντα αδικούν τους Έλληνες. Θυμίζουμε την παρέμβαση του συναγωνιστή βουλευτή Ευβοίας, Νίκου Μίχου, στο παζάρι της Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ότι μόνο δύο (2!)  απ' τους δεκάδες αλλοδαπούς που διεκδικούσαν θέσεις πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να το κάνουν. 



Με τέτοιου είδους "εγκληματική δραστηριότητα", αναμενόμενο να είναι το σύνολο της κοινοβουλευτικής μας ομάδας υπόδικο από το καθεστώς, με απαγόρευση λόγου και κίνησης. Αλλά δεν ξέρουν το μέγεθος της δύναμης της θελήσεώς μας. Για τον Λαό μας και την Πατρίδα μας ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Τ.Ο. Φυλής - Καματερού: Ομιλία από την συναγωνίστρια Μαρία Πλατσατούρα με θέμα: "Ουγγαρία 1956, Επανάσταση ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14-10-14 στην  Τ.Ο. Φυλής – Καματερού. Η συναγωνίστρια τόνισε ότι η κομμουνιστική εξουσία έχει ευθύς εξαρχής χαρακτηριστεί από τη μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ απέδωσε με γλαφυρό τρόπο τα γεγονότα της κομμουνιστικής θηριωδίας στην Ουγγαρία το 1956.

Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια Μαρία Πλατσατούρα ανέφερε τα εξής:  Από τα γεγονότα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η εγκληματική διάσταση των κομμουνιστικών καθεστώτων δεν ήταν αποτέλεσμα περιστάσεων αλλά μάλλον αποτέλεσμα συνειδητών πολιτικών, εκπονημένων από τους θεμελιωτές τέτοιων καθεστώτων πριν ακόμη πάρουν την εξουσία. Οι ιστορικοί κομμουνιστές ηγέτες ποτέ δεν έκρυψαν τους στόχους τους που ήταν η δικτατορία του προλεταριάτου και η εξάλειψη των πολιτικών αντιπάλων και κατηγοριών του πληθυσμού που ήταν ασύμβατες με το νέο μοντέλο κοινωνίας.


Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η κομμουνιστική ιδεολογία, όπου και όποτε εφαρμόστηκε, είτε στην Ευρώπη είτε αλλού, πάντα κατέληξε σε μαζικό τρόμο, εγκλήματα, και μεγάλης έκτασης παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ωστόσο τα εγκλήματα των κομμουνιστών σπάνια έχουν αποτελέσει αντικείμενο νομικής δίωξης και πολλοί από τους δράστες δεν έχουν ποτέ οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Τα κομμουνιστικά κόμματα εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται , και δεν έχουν καν πάρει αποστάσεις από το παρελθόν όταν υποστήριζαν και συνεργάζονταν με τα εγκληματικά κομμουνιστικά καθεστώτα. Τα κομμουνιστικά σύμβολα χρησιμοποιούνται ανοικτά, και η δημόσια συνείδηση για τα κομμουνιστικά εγκλήματα είναι πολύ ισχνή.

Τ.Ο. Θάσου: Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

Την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας η καθιερωμένη εβδομαδιαία συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης Θάσου, όπου σχολιάστηκε η επικαιρότητα. Αρχικά, αναρτήθηκε το παν;o στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών μας Γιώργου και Μάνου, με τις μορφές αποτυπωμένες, αφού την 1η Νοεμβρίου κλείνει ένας χρόνος από την άνανδρη δολοφονία τους. Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στα γεγονότα της επικαιρότητας, αλλά πραγματοποιήθηκε και ομιλία στη μνήμη του Παύλου Μελά, με αφορμή την επέτειο από το θάνατό του, πράγμα που όλα τα προδοτικά ΜΜΕ αγνόησαν επιδεικτικά. Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.


Πειραιάς: Εν όψη της μαύρης επετείου της Χρυσής Αυγής που πλησιάζει, ένα χρόνο μετά την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας, δεκάδες μέλη της Τ.Ο. Πειραιώς πραγματοποιούν σχεδόν καθημερινά εξορμήσεις στις γειτονιές του Πειραιά αποδεικνύοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές Δεν Ξεχνούν!

Το Σάββατο 1-11-14, άπαντες παρόντες στον ιερό τόπο οπού οι Συναγωνιστές μας πέρασαν στο Πάνθεον των Ηρώων!