Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Aρτέμης Ματθαιόπουλος: Καταψηφίζουμε τον προκλητικό προϋπολογισμό της παράνομης βουλής


Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του προϋπολογισμού της βουλής μίλησε με συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν την αναλγησία και το θράσος της συγκυβέρνησης, η οποία το μόνο που γνωρίζει να κάνει καλά είναι να κρατά τα συμφέροντα της άθικτα από τις πολιτικές που επιβάλλει στον υπόλοιπο ελληνικό λαό.

Αφού σχολίασε την προδοτική στάση του ελλαδικού κράτους εις ότι αφορά τη νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο και την υποχωρητικότητα της ΝΔ (πιστή στο δόγμα «η Κύπρος κείται μακράν), παρέθεσε τα στατιστικά δεδομένα τα οποία αποτυπώνουν την διεθνή ξεφτίλα του πρωθυπουργού.

Η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο που εκτόξευσε το χρέος στο 175% του ΑΕΠ, τοκίζοντας με νέα πανωτόκια το ποσό των 317 δισ. ευρώ (εξωτερικό χρέος της χώρας για το 2014) με μπροστάρη τον υποτακτικό των σιωνιστικών λόμπι, εντολοδόχο Σαμαρά, ζητάει την υπερψήφιση του προϋπολογισμού της βουλής για να συνεχίσει να απολαμβάνει μαζί με το λοιπό κλεπτοκρατικό τόξο προκλητικά βουλευτικά προνόμια.

Απαντώντας στους ψεύτες και τους σκευωρούς που κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για «μεγάλα λόγια» και «άλλα έργα» ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε λέγοντας ότι τα προνόμια του  Κόμματος είναι οι παράνομες προφυλακίσεις και οι απαράδεκτοι περιοριστικοί όροι, για τους οποίους έχει καταβληθεί το ποσό των 160.000 ευρώ σε εγγυήσεις για εγκλήματα που δεν έχουν διαπραχθεί.

Όμως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ, ούτε και έχουν χαρτοφυλάκιο στην BlackRock ή άλλα «ανθρωπιστικά» χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να έχουν εκατομμύρια καταθέσεις στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Αντιθέτως, μετατρέπουν την βουλευτική τους αποζημίωση σε τρόφιμα για να τα διανείμουν δωρεάν στον υπερφορολογούμενο Έλληνα και διεξάγουν ένα κοινωνικό έργο για να απαλύνουν τους Έλληνες από τα βάσανα του μνημονίου.

Καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό της βουλής κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να εφαρμόσει το μνημόνιο στην τσέπη του κι όχι να αποζημιώνεται με 8.500 ευρώ το μήνα, απαιτώντας παράλληλα από τους Έλληνες να ζουν με μισθούς πείνας.