Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ομιλία Τάσου Δημητρακόπουλου για τον ένα χρόνο χωρίς τον Γιώργο και τον Μάνο


Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων στάθηκαν μικρά για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που ήρθε για να ακούσει τον δικηγόρο συναγωνιστή Τάσο Δημητρακόπουλο. Αντικείμενο της ομιλίας ήταν η επέτειος της δολοφονίας των δυο αδελφών μας στο Νέο Ηράκλειο καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις μετά και τη διάτρητη και καταγέλαστη πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου προς το δικαστικό συμβούλιο.


Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο χρονικό της δολοφονίας των δυο συναγωνιστών αλλά και στο τι σηματοδοτούν για το Εθνικιστικό Κίνημα οι δολοφονίες αυτές. "Ο δρόμος της θυσίας ήταν πάντα γνώριμος για τους Εθνικιστές" τόνισε ο συναγωνιστής, ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά, οι έρευνες για τις δολοφονίες βρίσκονται ακόμη στο σκοτάδι, αφού οι διωκτικές αρχές έχουν "παγώσει "πρακτικά τις έρευνες.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην εισήγηση Ντογιάκου προς το δικαστικό συμβούλιο, όπου ο ομιλητής απέδειξε ως νομικός, το καταγέλαστο,αλλά και επικίνδυνο  της όλης υπόθεσης. Στην ομιλία παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας.


Όπως συνηθίζεται, η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10
Δευτέρα 10 π.μ. -2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7-9:30 μ.μ.