Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα τρίβουν τα μάτια τους: Σάρωσαν οι «Ιατροί του Ελληνισμού» στις εκλογές του Ι.Σ.Α


Οι παράνομες πολιτικές διώξεις δεν ανακόπτουν την δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Τα μάτια τους τρίβουν ακόμη όσοι έκαναν την καταμέτρηση των ψήφων από τις εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας. Μεταξύ των περίπου 8.500 γιατρών που ψήφισαν ήταν και πολλοί που έβαλαν σταυρό στη παράταξη που πρόσκειται στην Χρυσή Αυγή, τους «Ιατρούς του Ελληνισμού»

Οι “Ιατροί του Ελληνισμού” , έλαβαν ένα ποσοστό της τάξης του 2,91%, καθόλου χαμηλό για τα δεδομένα της ιατρικής κοινότητας και έφτασαν στο όριο για να βγάλουν μία έδρα στον ΠΙΣ. Βέβαια οι ψήφοι που συγκέντρωσαν ήταν πιθανό να έφερναν στην παράταξη ακόμη και μία έδρα στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας.

Ήδη διάφοροι κύκλοι προεξοφλούν πως στο τέλος της διαδικασίας δεν θα κατορθώσει να περάσει τις πύλες του οργάνου καθώς κατά την καταμέτρηση χρησιμοποιήθηκε «λανθασμένος τρόπος» υπολογισμού των εδρών. Ειδικότερα με βάση το σύστημα που ακολουθείται για την εκλογή των 6 προσώπων που θα καλύψουν τις θέσεις στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, γίνεται διαίρεση των συνολικών ψήφων που κατεγράφησαν κατά τις εκλογές και με βάση τα ποσοστά της κάθε παράταξης προκύπτουν και οι έδρες. Βέβαια, επισήμως θα πρέπει να προσμετρηθεί και η έδρα που καλύπτει ο πρόεδρος του πειθαρχικού και στην συνέχεια να γίνει το “μοίρασμα” των σταυρών.

Ανεξάρτητα πάντως από οποιαδήποτε αλχημεία γίνει εις βάρος τους το ποσοστό που πήραν είναι ιδιαίτερα καλό και φανερώνει πως η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αυξάνεται σε ολοένα και περισσότερα κοινωνικά στρώματα παρά τις παράνομες πολιτικές από την Χούντα Σαμαρά και την παραδικαστική κλίκα τους.