Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τεράστια οικονομική εξαθλίωση για τον Έλληνα πολίτη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επιτροπή οικονομικών σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδος.

Ο Συναγωνιστής μίλησε για την αναγκαιότητα λογιστικού ελέγχου για τα τεράστια ποσά που φαίνεται ότι χρωστάει η Χώρα μας, κάτι που φυσικά δεν πράττει η μνημονιακή Χούντα. Το κατοχικό δάνειο είναι ένα δάνειο με ισχύ που είχε αρχίσει να αποπληρώνεται. Παρά ταύτα, η μνημονιακή συγκυβέρνηση αρνείται να το διεκδικήσει.

Ο Σαμαράς δεν έχει θεσπίσει την ΑΟΖ, όπως προεκλογικά είχε εξαγγείλει. Η πολιτική σταθερότητα είναι ανύπαρκτη στην Χώρα μας, καθώς σήμερα έχουμε πολιτικούς κρατούμενους, τον Αρχηγό και τους Βουλευτές του τρίτου πολιτικού κόμματος της Ελλάδος.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως ο Μπαλτάκος, παρά την ομολογία του, δεν εκλήθη ποτέ από την Κλάπα για να καταθέσει. Το κράτος χρησιμοποιεί ως βραχίονα του βρώμικου συστήματός του την Δικαιοσύνη. Χρησιμοποιεί κατά κόρον ψέμματα και διασπείρει τον τρόμο ότι βγαίνουμε από την ΕΕ και από το ευρώ, ώστε να κλέψει τους ψήφους των Ελλήνων.

Ο Ελληνικός λαός πένεται, εξαθλιώνεται συνεχώς και πουλάει την περιουσία του προσπαθώντας να ξεπληρώσει τους παράλογους φόρους που του επιβάλλει το κράτος.