Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Ξάνθη, Σαλαμίνα, Κέρκυρα


Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με τεράστια προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα. Την ομιλία άνοιξε ο Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την Ελληνική Αυγή Ευάγγελος Μπαρμπούρης όπου κατά την τοποθέτησή του σχετικά με την έγκριση σκοπιμότητας για την υποβολή πρότασης Συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής σε πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον - Ατμοσφαιρική Ρύπανση – Αιθαλομίχλη, τόνισε ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη. Θεωρούμε είπε ότι το πρόγραμμα είναι υποκριτικό, γιατί ζητάει από την περιφέρεια να συμμετάσχει με μισό εκατομμύριο € σε μια χώρα, όπου τον 80% των κατοίκων της, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τον χειμώνα του 2013 θρηνήσαμε θύματα επειδή δεν είχαν θέρμανση. Η Ελληνική Αυγή για την Αττική είναι αντίθετη σε προγράμματα, που τον μόνο σκοπό έχουν να συνεχίζουν να συντηρούν «τρωκτικά», «ανεπάγγελτα λαμόγια» και «αεριτζήδες» των Μ.Κ.Ο.


Τον λόγο πήρε το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σωτήρης Δεβελέκος όπου με ένα δυναμικό και σύντομο λόγο έστειλε μήνυμα αγωνιστικής εγρήγορσης προς όλους τους Συναγωνιστές τονίζοντας πως η επιμονή μας θα επιβραβευτεί με την κατάρρευση της σκευωρίας και με την αποφυλάκιση του Αρχηγού μας Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών μας.


Μετέπειτα στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά Μάκης Μπαρέκας και ανέλυσε με ένα ιδεολογικό Κείμενο τους λόγους που εμείς οι μοναδικοί Έλληνες Εθνικιστές τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είμαστε αυτοί που δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στην απειλή του παντοδύναμου συστήματος ακολουθούμε τα βήματα των ένδοξων προγόνων μας ενάντια στην υποδούλωση και το ξεπούλημα της Πατρίδος και των Ελλήνων.


Στο τέλος ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας ύμνο.


T.O. Ξάνθης: Η ταυτότητα του Χρυσαυγίτη Άλλη μία τακτική συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης τελεσφόρησε την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου το απόγευμα, με ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, αναφορικά με το τι σημαίνει να είσαι Χρυσαυγίτης.  Ο συναγωνιστής άρχισε τον λόγο του λέγοντας ότι ο Χρυσαυγίτης δέχεται τις ηθικές επιταγές που απορρέουν από την κοσμοθεωρία του Εθνικισμού που λειτουργούν για την ριζική ανανέωση των αχρηστευμένων και κίβδηλων κοινωνικών αξιών. Η ιδεολογία του δεν επιζητεί να διασώσει τίποτε από τα εγκατεστημένα οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα που οδηγούν τα Έθνη, τους Λαούς και τον Πολιτισμό σε παρακμή. Έτσι είναι εχθρός κάθε εξουσίας που διαιωνίζει αυτή τη σήψη που ‘χει για στήριγμά της την πλουτοκρατία. Κάθε εξουσίας, είτε δικτατορία των στρατιωτικο-οικονομικών συμφερόντων είναι, είτε δικτατορία του κοινοβουλευτισμού. Γιατί είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του αντεθνικού ισοπεδωτισμού. Έχει αντιληφθεί πως ο Εθνικισμός είναι η μόνη απόλυτη και πραγματική επανάσταση γιατί επιδιώκει γέννηση νέων ηθικών, πνευματικών, κοινωνικών και ψυχικών αξιών. Οι δεξιές και αριστερές λύσεις που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά θέατρο δύο συνεταίρων που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστικών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων.


Συνέχισε τονίζοντας ότι το Λαϊκό κράτος του Εθνικισμού αποδίδει την κοινωνική ισότητα των ευκαιριών που είναι στηριγμένη στην αξιοκρατία και δεν παραγνωρίζει τον νόμο της ποικιλότητας και της διαφοράς στη Φύση. Σεβόμενοι την πνευματική, εθνική και φυλετική ανισότητα των ανθρώπων μπορούμε να οικοδομήσουμε κοινωνία δικαίου και ισονομίας. Αυτή η ισονομία είναι η απόδειξη της ηθικής υπέρβασης του Εθνικισμού και δείχνει πως δεν υφίσταται νομική διαφοροποίηση για να προφυλάξει θεσμικά τις φυσικά υπάρχουσες ανισότητες αφού αυτές αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της Φύσης και της Ζωής. Αντίθετα, το Λαϊκό–Εθνικό κράτος δικαίου δίνει τα ίδια περιθώρια ανάδειξης και επισφράγισης του διαφορετικού στοιχείου της κάθε ύπαρξης. Έτσι, πολεμά ως Εθνικιστής κάθε ισοπεδωτισμό Εθνών, Φυλών, Ανθρώπων, όσο και κάθε κάλπικης τεχνητής ανισότητας και ολιγαρχίας χρήματος, κόμματος, διαστροφής.

Τελείωσε σημειώνοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο οχυρό του Έθνους απέναντι στην λαίλαπα των υπερεθνικών δικτατόρων, όπως οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και στις δυνάμεις της ασύδοτης, αντιανθρώπινης «ελεύθερης αγοράς». Κάποιοι θα πουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι ρομαντική ή μακράν της πραγματικότητας. Τους απαντούμε πως η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται με την προδοσία της Ελλάδας, με τον εξευτελισμό και τον μαρασμό των Ελλήνων, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο από το όραμα της επανάστασης του 21: Της Πατρίδος την Ελευθερία! Οι φίλοι και οι διστακτικοί ας ξέρουν και τούτο. Οι Έλληνες δεν κάνουν χάρη στην Χρυσή Αυγή στηρίζοντάς την. Κάνουν χάρη στον εαυτό τους! Στηρίζουν Χρυσή Αυγή για την δικαιοσύνη και την τιμή τους, προασπιζόμενοι ιδανικά που όλους μας ξεπερνούν. Η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία του συναγωνιστή Αχιλλέα Β. με θέμα «Παύλος Μελάς». Ο συναγωνιστής με συγκλονιστικό τρόπο εξιστόρησε την ζωή και τα κατορθώματα ενός ήρωα του Ελληνισμού. Αν ο ορισμός του ανιδιοτελούς αγωνιστή αποτελείται από δυο λέξεις, αυτές είναι ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ. Στις 13 Οκτωβρίου 1904 η μεγαλοσύνη του έθνους μετρήθηκε με το αίμα του.


Στα 34 εύπορος αριστοκράτης, άφησε τις πολυτέλειες της Κηφισιάς και φώτισε τον δρόμο για την ελεύθερη Μακεδονία. Ο Παύλος Μελάς δεν άκουσε τους φιλήκοους των ξένων αλλά την εντολή που υπαγορεύει το χρέος των Ελλήνων από τα βάθη των αιώνων. Κράτησε συμπαγείς τους ελληνικούς πληθυσμούς απαντώντας στο αίμα, με αίμα. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής τόνισε ότι, ο θάνατος του Παύλου Μελά ήταν η αρχή της νίκης του, η διαθήκη που άφησε “OTI ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ”. Η ομιλία τελείωσε με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων, καθώς επίσης και σε στάση προσοχής, ψάλθηκε ο Εθνικός ύμνος και ο ύμνος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας: Tην Παρασκευή 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία ομιλία στα γραφεία του Πυρήνα Κέρκυρας. Κυρίαρχο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, οι περίφημες 700 σελίδες της πρότασης-ντροπής Ντογιάκου, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απάτη του καθεστώτος  αφού δεν περιέχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα αυτής της δίωξης που στήθηκε από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, πολιτική δίωξη με μανδύα δικογραφίας, μετά από άνωθεν εντολές ξένων ανθελληνικών κέντρων και σε αγαστή συνεργασία με επιόρκους δικαστικούς-υποχείρια της κυβέρνησης. Αν έχουν το ηθικό ανάστημα ας κάνουν ανοιχτή δίκη για να γελάσει όλος ο Ελληνικός λαός με την παρωδία που θέλουν να στήσουν. Κι ας μην μιλούν για δήθεν «δίκαιη δίκη» οι σκευωροί  διότι  δεν μπορούν να επικαλούνται της ιερή έννοια της δικαιοσύνης Ως είθισται η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ