Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Ξάνθη, Καβάλα, Αθήνα

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για ακόμα μια φορά στα Γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων για να παρακολουθήσει την Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» του Συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Αλεξανδράκη.

​Την ομίλα προλόγισε ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος με αναφορά σε τοπικά θέματα, αλλά και για την προσεχή εκδήλωση για τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας Γεώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου στην Λεωφ. Ηρακλείου 420 (στο Μνημείο) στις 18:30.



​Σε συνδυασμό με την παρουσίαση του νέου και πραγματικά εξαίρετου Βιβλίου «ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ο Συναγωνιστής προέβη σε μια γρήγορη αλλά άκρως κατατοπιστική Ιστορική αναφορά σχετικά με το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αυτούς που το ελέγχουν και την επίδραση των Διεθνών τοκογλύφων πάνω στην Πατρίδα μας και την καθημερινή μας ζωή.




​​Η πολύ επιτυχημένη Βιβλιοπαρουσίαση έκλεισε με την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του συγγραφέα του βιβλίου Κώστα Αλεξανδράκη και του παρευρισκόμενου κόσμου καθώς επίσης και με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.



Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Ν. Ξάνθης. Μία ακόμη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Ξάνθης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου  το απόγευμα. Κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, μετέβη στα χωριά, Πηγάδια, Kιμμέρια, Λευκόπετρα, Ν. Κεσσάνη, Σούνιο, Πολύσιτο, Σέλινο, Συδινή, Κουτσό και  Βαφέικα, διένειμε μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας ''Χρυσή Αυγή’', καθώς κι ενημερωτικό υλικό για τον ανήθικο πόλεμο του κλεπτοκρατικού τόξου εναντίων του Κινήματός μας.


Η αποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή, με πολλούς από αυτούς να φωνάζουν ''μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει''. Τα παράπονα πολλά κι η αγανάκτηση τους έκδηλη για τα δεινά που υφίστανται, λόγω της εθνοκτόνου πολιτικής των ενορχηστρωτών της δυστυχίας του Ελληνικού λαού Σαμαρά-Βενιζέλου. 


Ζητούσαν επίμονα να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι, όσον αφορά τον παράνομα προφυλακισμένο Αρχηγό και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Καταστήσαμε σε όλους σαφές ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον η τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα κι αυτά τα αποκόμματα της συγκυβέρνησης, με τα ανδρείκελα που τα ηγούνται, κρατάνε έγκλειστο τον Αρχηγό μας και τους υπολοίπους συναγωνιστές, υπό τον φόβο της ανόδου του Κινήματός μας, αλλά και γιατί τόλμησαν για πρώτη φορά να φωνάξουν αλήθειες μέσα στη Βουλή, για το ποιοι είναι οι κλέφτες και οι προδότες στην χώρας μας. 



Ζητήσαμε από όλους να γίνουν η φωνή της Χρυσής Αυγής, αφού είμαστε αποκλεισμένοι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ώστε να καταφέρουμε, να έρθει η δικαίωση γι τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αλλά και για την Ελλάδα.


Τ.Ο. Καβάλας: Ομιλία για τον ριζοσπαστικό Εθνικισμό και την πολιτική ελίτ στην Ευρώπη. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα τον ριζοσπαστικό Εθνικισμό και την πολιτική ελίτ στην Ευρώπη, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα. 

Την ομιλία του ξεκίνησε ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφερόμενος στα τέσσερα βασικά στοιχεία τα οποία οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές θέτουν ως κυρίαρχα στην ατζέντα της πολιτικής τους. Αυτά είναι, η Ελευθερία υπό την έννοια της αποδέσμευσης από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, της Ασφάλειας για τον πολίτη αναφορικά με κοινωνική και πολιτική ασφάλεια στον τομέα της επιβίωσης, της Ταυτότητας υπό το πρίσμα της Φυλής που φέρει συγκεκριμένη πολιτιστική κληρονομιά και της Δημοκρατίας υπό την έννοια του δικαιώματος έκφρασης των πολιτών των ευρωπαϊκών κρατών.


Στην συνέχεια εξήγησε πως η πολιτική της Ε.Ε. είναι απολύτως αντίθετη με αυτά τα τέσσερα βασικά στοιχεία, με την πολιτική ελίτ στην Ευρώπη που αποτελείται κυρίως από τεχνοκράτες, οι οποίοι αποφασίζουν για τις πολιτικές χωρίς διαβουλεύσεις, εδραιώνοντας μια νέα απολυταρχία κόντρα στην βούληση των ευρωπαϊκών λαών. Γι' αυτό εξάλλου, τόνισε ο συναγωνιστής βλέπουμε ότι η ελίτ αποφασίζει να συνεχίσει την παγκοσμιοποιητική της ατζέντα, περιφρουρώντας την μίξη των λαών δια της αθρόας εισβολής λαθρομεταναστών, τους οποίους συνεπικουρεί με κάθε τρόπο, ακόμη και κόντρα στα συμφέροντα των Ευρωπαίων. Η ελίτ που αποτελείται από ανθρώπους των τραπεζών και των πολυεθνικών εταιρειών, εχθρεύονται τους ομοιογενείς και γηγενείς λαούς, μιας και στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους για την μετατροπή του πληθυσμού σε μια άβουλη εργατική και καταναλωτική μάζα. 

Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ που εκτός από την λάσπη και τα ψεύδη επιλέγουν τα θέματα που θα απασχολήσουν κι έτσι οριοθετούν τον κατ΄ επίφαση κοινωνικό διάλογο. Κοινός τους σκοπός να πλάσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που θα είναι εντελώς απολίτικος, κι έτσι θα επιτρέπει στην ελίτ να πραγματοποιεί ανενόχλητη τα σχέδιά της. Στα σχέδιά τους όμως αυτά, αμετακίνητος εχθρός είναι τα εθνικιστικά κινήματα, τα οποία η ελίτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασύρει, προκειμένου να μειώσει την εκλογική, και φυσικά πολιτική, επιρροή τους. Όπως και στην πατρίδα μας, έτσι και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες συναντούμε ανάλογες προσπάθειες από το σύστημα να περιθωριοποιήσει τους Εθνικιστές, πότε με λάσπη και πότε με μηνύσεις προκειμένου να τους λυγίσει οικονομικά. Το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ήρωα Μακεδονομάχο Παύλο Μελά.