Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Οι Τούρκοι θέλουν την Δυτική Θράκη και δεν το κρύβουν!

Καμία απάντηση από το “ελληνικό” κράτος, που κυβερνούν σήμερα οι “εθνικόφρονες” της Ν.Δ., στις προκλήσεις των μουσουλμάνων δημάρχων της Ελληνικής Θράκης σε συγκέντρωση στην Προύσα, στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ μίλησαν για ανεξάρτητη Θράκη!
Το ζήτημα των μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης είναι ένα λίαν σοβαρό εθνικό θέμα, για το οποίο και ασφαλώς φέρει μεγάλη ευθύνη (όχι μόνο σήμερα…) η ελληνική πολιτεία, η οποία κατόπιν πιέσεως Άγκυρας και ΝΑΤΟ τους αναγκάζει σε εκτουρκισμό! Τα σχέδια των Τούρκων για την Θράκη μας είναι φανερά, δεν τα κρύβουν καν!
Άλλωστε για το θέμα αυτό είχε πάρει θέση ο ίδιος ο Κεμάλ, ο οποίος σε ομιλία του το 1922 είχε πει:
«Ο μοναδικός σκοπός όλων μας είναι να παραμείνει ολόκληρη η Δυτική Θράκη στα χέρια των μουσουλμάνων και ακολούθως σε κατάλληλο χρόνο και ευκαιρία να προσαρτηθεί στην Μητέρα Πατρίδα… Γι’ αυτό τον λόγο, προκειμένου να επιτύχουμε τον σκοπό μας η μοναδική λύση του προβλήματος είναι οι ομόφυλοι και ομόθρησκοί μας που ζουν σε αυτήν, πρέπει να σχηματίσουν πληθυσμιακή εθνική πλειονότητα, συγκροτούντες και ενισχύοντες τις εθνικο – θρησκευτικές οργανώσεις».

Πηγή