Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ» ΕΔΕΙΡΑΝ 3 ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ

Εκτός από θρασύτατοι, οι ανά την Ελλάδα «ευπαθείς» είναι και θρασύδειλοι και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε κατοικεί σε περιοχή που ζουν πολλοί από δαύτους.
Αν δηλαδή θέλουν να τα βάλουν με έναν (με οποιαδήποτε αφορμή βρει το ξερό κεφάλι τους), αμέσως μαζεύουν ολόκληρη παρέα για να τον τραμπουκίσουν…
Έτσι λοιπόν έγινε και στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες, όταν μια παρατήρηση σε οδηγό που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη εξελίχθηκε σε αιματηρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όταν ο υπάλληλος καταστήματος επέπληξε «ευπαθή» οδηγό γιατί πέρασε με κόκκινο από μια διασταύρωση, εκείνος αντέδρασε με ύβρεις και απειλές.
Μιάμιση ώρα αργότερα οι απειλές έγιναν πράξη. Ο «ευπαθάρας» κάλεσε ακόμη 11 Ρομά φίλους του και επιτέθηκαν από κοινού στους υπαλλήλους του καταστήματος. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρεις νεαροί.
Οι δράστες αφού χτύπησαν μανιωδώς τα θύματά τους, επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και τράπηκαν σε φυγή πριν την άφιξη της Αστυνομίας.
Όπως διαπιστώνουμε λοιπόν, και επί Κούλη οι «ευπαθάρες» κάνουν ό,τι γουστάρουν. Τι άλλο πρέπει να κάνουν επιτέλους κάτοικοι αλλά και αστυνομικοί πολλές φορές για να προστατέψουν τις ζωές τους;
Κ.Π.