Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Βλέπουν Χρυσή Αυγή στην Μυτιλήνη!

Στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA έγινε αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τα επεισόδια στην Μόρια. Όποιος άνθρωπος αντιδρά στην εισβολή στην Πατρίδα μας των λαθρομεταναστών, μία εισβολή που αποτελεί σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, είναι για τους “προοδευτικούς” Χρυσαυγίτης! Όποιος αντιστέκεται και αγωνίζεται για την Ελλάδα μας που δοκιμάζεται σκληρά, αμέσως του βάζουν μία κομματική ταμπέλα!
Όχι τυχαία βεβαίως, αφού όταν όλοι σιωπούσαν μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μιλούσε και αγωνιζότανε για το πρόβλημα λαθρομετανάστες που πλέον έχει εξελιχθεί σε εθνική μάστιγα! Έτσι λοιπόν, ο Κοινοτάρχης Μόριας, στον ALPHA, είπε στο «Εκτός Γραμμής» στον Τάκη Χατζή:
«Ήρθαν άτομα που δεν τα γνωρίζω για να δημιουργήσουν επεισόδια – 60% οι πιθανότητες να ήταν από τη Χρυσή Αυγή»: «Τη νύχτα οι κάτοικοι της Μόριας είχαν κλείσει τους δρόμους για να μην περνάνε πρόσφυγες και μετανάστες από το χωριό, γιατί ήταν στα… κάγκελα. Ήρθαν κι άλλα πρόσωπα που είχαν άλλους σκοπούς, όπως πιθανόν να δημιουργήσουν επεισόδια. Είναι άγνωστα σε εμένα, δεν ξέρω από πού είναι και είναι υποστηρικτές των δύο άκρων, αλληλέγγυοι των ΜΚΟ και με την πλευρά του χωριού… Για το αν εμφανίστηκαν μέλη από την Χρυσή Αυγή: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Πάνω από 60%».

Πηγή