Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Στην Ελλάδα των Κούληδων, η Αστυνομία και το Λιμενικό παρακολουθούν απαθώς την παραβίαση των συνόρων μας από τους λαθρομετανάστες, κι όταν αυτοί εισέλθουν επί ελληνικού εδάφους, τους «συλλαμβάνουν», τους καταγράφουν (για να δικαιούνται επιδόματα, δωρεάν φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κ.τ.λ.), παίρνουν τις αιτήσεις τους για άσυλο και τους οδηγούν στα hotspots.
Στην Ουγγαρία του πατριώτη Όρμπαν, όποτε διαπιστώνεται απόπειρα παραβίασης των συνόρων και λαθραίας εισόδου στη χώρα, η Συνοριακή Αστυνομία κινητοποιείται και απωθεί τους επίδοξους εισβολείς!
Αυτό συνέβη και χθες αργά το απόγευμα, όταν περίπου 300 με 400 «προσφυγάκια» συγκεντρώθηκαν στην συνοριακή διάβαση «Kelebia», στα σύνορα Σερβίας-Ουγγαρίας, και επιχείρησαν να κάνουν «ντου» στην Ουγγαρία.
Οι Ούγγροι συνοριοφύλακες αντέδρασαν άμεσα, έκλεισαν τα σύνορα τοποθετώντας οδοφράγματα ενώ αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων απώθησαν τους επίδοξους εισβολείς προς στην ουδέτερη ζώνη. Εκεί παρέμειναν έως τις δύο η ώρα τα ξημερώματα, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση απομάκρυνσής τους από τη σερβική Αστυνομία, άνδρες της οποίας τους μετέφεραν σε hot spot στο Πρέσεβο, της νότιας Σερβίας.
Αυτά, για να μη μας δουλεύουν οι Κούληδες με την δήθεν «φύλαξη των συνόρων»!