Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Οι μέλισσες, οι λύκοι, οι δράκοι και ένα μάθημα σε σχολείο κατά της Χρυσής Αυγής

Η περίφημη γενιά του Πολυτεχνείου, τα ορφανά του Μαρξ κυριαρχούν σε σχολεία και Πανεπιστήμια και κάνουν βρώμικη προπαγάνδα εις βάρος του εθνικιστικού κινήματος, ενάντια στην Χρυσή Αυγή, ενός νομίμου πολιτικού κόμματος αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο!
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το παρακάτω από γνωστό και "εναλλακτικό" μέσο ενημέρωσης, το οποίο συστηματικά συκοφαντεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
“Κ. Παπαϊωάννου: Ένα μάθημα γλώσσας και λογοτεχνίας από τη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δίδασκα στη Γ' Λυκείου ένα ποίημα της Βισουάβα Σιμπόρσκα: Σκέψεις που μ' επισκέπτονται στους πολυσύχναστους δρόμους. Συζητούσαμε πώς αποτυπώνονται στους στίχους οι ζωές των ανθρώπων, οι μείζονες και ελάσσονες βίοι. Και σε μια «στροφή» του μαθήματος είπα: «Τώρα θα σας διαβάσω κάτι διαφορετικό, ένα κείμενο πρόσφατο, που συζητιέται πολύ. Τους διάβασα το κλείσιμο της αγόρευσης του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Θανάση Καμπαγιάννη στη δίκη της Χ.Α. «Γιατί εκείνη την άγρια νύχτα δεν έδρασε μόνο ο κόσμος των λύκων… Αλλά έδρασε, αναδύθηκε, και ο κόσμος των μελισσών, ο κόσμος της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς… Καλείστε, κυρίες και κύριοι δικαστές, να τοποθετηθείτε. Κι εσείς, κ. πρόεδρε, με ποιον είστε. Με τις μέλισσες ή με τους λύκους;» Τέλειωσα την ανάγνωση σε σπάνια, κατανυκτική σιγή. Κάποιοι πιτσιρικάδες είχαν βουρκώσει… Βγήκα από την τάξη νιώθοντας ανάταση.” (Πηγή: www.lifo.gr)

Πηγή