Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
“Εις ότι με αφορά, όπως γνωρίζετε είμαι στόχος μιας σκληρής και εμπαθούς πολεμικής και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές. Τους καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που με κατηγορούν. Οι άνθρωποι στο πρόσωπο μου φθονούν αυτό που δεν μπόρεσαν αυτοί ποτέ να επιτύχουν.
Είχαν λεφτά, είχαν χρηματοδότες, είχαν βήμα στα κανάλια, είχαν τα πάντα και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και η Χρυσή Αυγή με μια φούχτα γενναία παλικάρια μπροστάρηδες κατόρθωσε να μείνει επτά χρόνια στην Βουλή πέρα από κάθε λογική και κάθε πρόβλεψη.
Και αυτήν την φτηνή λογική των αριθμών και των χρημάτων, που μας θέλει χαμένους εκ των προτέρων, θα την καταργήσουμε με τον αγώνα μας και θα κερδίσουμε και πάλι την θέση που μας αξίζει στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της Ελλάδος.
Από την 7η Ιουλίου του 2019 το βράδυ και για επτά σχεδόν μήνες διαβάζαμε συνεχώς ότι η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε, η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει και βέβαια όλα αυτά είχαν σκοπό ένα ψυχολογικό πόλεμο, στον οποίο όμως αντέξαμε και θα αντέξουμε γιατί αυτά για τα οποία αγωνιζόμαστε εμείς δεν έχουν να κάνουν με αριθμό ψήφων και ποσοστών.
Είναι αγώνας για Ιδέες, για την Πίστη, για το Έθνος και ας γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ακόμη και Ένας Χρυσαυγίτης να απομείνει”.