Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

«Η γιγάντωση του Μεταναστευτικού θα εμφανίσει την Χρυσή Αυγή και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο»

Η «βόμβα» του λαθρομεταναστευτικού αναμένεται να δημιουργήσει αναταράξεις και ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας, προς όφελος των Γνήσιων Εθνικολαϊκών Δυνάμεων. Κάτι που ολοένα και περισσότεροι πολιτικοί παρατηρητές και δημοσιογράφοι τονίζουν σε κείμενα και αναλύσεις που κάνουν. Στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Δημήτρης Ριζούλης γράφει, ανάμεσα σε άλλα, τα εξής για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης και την γενική λαϊκή κατακραυγή για την ανικανότητα της κυβέρνησης:
«Στο Μεταναστευτικό ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο τυφλός και η ΝΔ ο μονόφθαλμος. Υπάρχει, όμως, μια τρίτη, κρίσιμη παράμετρος: οι δυνάμεις εκείνες που καραδοκούν για να αρπάξουν την ευκαιρία και να εκμεταλλευτούν την οργή κατά της κυβέρνησης. Αφού δεν μπορεί να τους εκφράσει το έτερο μεγάλο κόμμα, θα στραφούν αλλού. Προφανώς ούτε το ΚΙΝΑΛ μπορεί να τους εκφράσει, που αλλού πατά και αλλού βρίσκεται, άσε που καταψήφισε την τροπολογία για έλεγχο των ΜΚΟ. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε τη Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται πάλι δυναμικά στο προσκήνιο όσο το Μεταναστευτικό γιγαντώνεται».
Ενώ λίγο πιο κάτω, γράφει ότι: «Ο αγανακτισμένος κόσμος στα νησιά αλλά και σε άλλες επιβαρυμένες περιοχές της ενδοχώρας θα αναζητήσει πολιτικό διέξοδο, Αν εγκαταλείψει τη ΝΔ, λόγω της ασφυξίας και της ανασφάλειας που προκαλεί το Προσφυγικό, θα ακολουθήσει αυτόν που θα εκφράσει τον πόνο και το θυμικό του».
Στις έντιμες και νόμιμες ειρηνικές διαμαρτυρίες των Ελλήνων, σε κάθε περιοχή που αντιμετωπίζει το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ασφαλώς και συμπαρίσταται. Όσο για τον φόβο εκείνων ότι η Λαϊκή διαμαρτυρία θα βρει πρόσφορη πολιτική έκφραση στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο χρόνος θα είναι εκείνος που θα δείξει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί. Αυτό, πάντως, που είναι σίγουρο είναι ότι όσοι βιάστηκαν να θεωρήσουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τελειώσει πολιτικά κάνουν τεράστιο λάθος…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πηγή