Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ! ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Συνάντηση με τον νέο υπουργό Λαθρομετανάστευσης των «εθνικοφρόνων» Μηταράκη είχε αντιπροσωπεία των «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν αιτήματος των δεύτερων.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση «έγινε σε καλό κλίμα», ενώ πριν από την έναρξη της συνάντησης, ο Μηταράκης ζήτησε συναίνεση και δήλωσε ευτυχής που θ’ ακούσει τις… εμπειρίες των συριζαίων στο ζήτημα: «Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για τη μεταναστευτική κρίση, που αφορά όλη τη χώρα, να υπάρχει μέγιστη δυνατή συνεννόηση των πολιτικών κομμάτων» και εξέφρασε τη χαρά του που στη συνάντηση συμμετείχαν και οι προκάτοχοί του, Δημήτρης Βίτσας και Γιάννης Μουζάλας, οι οποίοι έχουν έντονη προσωπική εμπειρία από τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης».
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης; Ιδού:
«Σύμφωνα πάντως, με πηγές του υπουργείου, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σημείο σύγκλισης υπήρξε γύρω από την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών, μέσω μεταφορών στην ενδοχώρα».
Ήτοι, συμφώνησαν στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας! Διόλου παράξενο, καθώς «εθνικόφρονες» και «κατσαπλιάδες» έχουνε κοινά αφεντικά, τον Σόρος, την CIA και την Μέρκελ!
(ΥΓ): Σε όσα γίδια ψήφισαν Νουδούλα για να φύγουν οι λαθρολάγνοι της αριστεράς από την εξουσία και να σταλούν επιτέλους οι λαθρομετανάστες από κει που ήρθαν, τα θερμά μας … συλλυπητήρια!