Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Κάποιοι “φίλοι” της Χρυσής Αυγής, που φοβούνται να αναφέρουν ακόμη και το όνομά της

Όποτε τους συναντάμε μας παριστάνουν τους φίλους και ίσως στην πραγματικότητα να τρέφουν και καλά αισθήματα για το Κίνημά μας. Πολλοί από αυτούς έχουν στην διάθεσή τους ένα μέσον δημόσιο στο οποίο εκφράζουν άποψη. Ποτέ όμως δεν λένε λέξη για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή δεν είναι φίλοι μας και υποκρίνονται ότι δήθεν μας συμπαθούν και συμφωνούν μαζί μας, είτε πολύ απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Τι φοβούνται; Μα ένα κυρίαρχο σύστημα, το οποίο έχει στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι μακριά από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όποιος είναι με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εχθρός μας.
Μάλιστα, το μήνυμα αυτό το έστειλαν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο όταν μας παρουσίασαν, παραβιάζοντας κάθε νόμο και δεοντολογία, με τις χειροπέδες στα χέρια, οι μεγάλοι “δημοκράτες”. Ήταν αυτό το τηλεοπτικό σόου μία ψυχολογική επιχείρηση του τύπου “σοκ και δέος” ανάλογη με αυτή της σκόπιμης διαρροής του βίντεο με τον απαγχονισμό του Σαντάμ Χουσεΐν και με το λιντσάρισμα του Καντάφι.
Προς όλους αυτούς, λοιπόν, που είτε είναι ή παριστάνουν τους φίλους μας, θέλουμε να τους στείλουμε και εμείς ένα μήνυμα ότι δεν είμαστε αφελείς και όποιος είναι φίλος μας φαίνεται με πράξεις και όχι με λόγια.