Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Απολαυστικός καυγάς Πιπιλή - Βαλλιανάτου. Φαγωθείτε κι άλλο…

Απολαυστικός καυγάς Πιπιλή - Βαλλιανάτου. Φαγωθείτε κι άλλο…

Είναι πραγματικά απολαυστικός ο καυγάς που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή το «κάρφωμα» που έκανε ο πρώτος στο Facebook για την ύπαρξη δύο ομοφυλοφίλων, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ως υποψήφιων Δημάρχων στην Αθήνα (ο ένας, πάντως, που κατονομάζεται από τον Βαλλιανάτο απέσυρε την υποψηφιότητά του). Με δηλώσεις της η Πιπιλή αποκάλεσε τον Βαλλιανάτο ως «καρφί» και «ρουφιάνο», τονίζοντας ότι είναι «επαγγελματίας γκέι».


«“Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι” είπε χαρακτηριστικά η κυρία Πιπιλή και πρόσθεσε “Είναι ντροπή, διότι μιλάτε με έναν άνθρωπο που δίνει αγώνα για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων και των ομοφυλοφίλων – είμαι η μοναδική στη ΝΔ που έχω ταχθεί υπέρ του συμφώνου συμβίωσης – και υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο».

Εξετάσαμε προσεκτικά τις δηλώσεις της Πιπιλή, όπως δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες και ιστολόγια, και αφού είδαμε ότι έχουν αποδοθεί παντού όπως τις δημοσιεύουμε έχουμε να πούμε ότι στο σημείο εκείνο όπου λέει πως «υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, είτε είναι αδύναμος είτε γυναίκα είτε κακοποιημένος άνδρας είτε ζώο», ούτε λίγο ούτε πολύ, συνδέει τους ομοφυλόφιλους με τα… ζώα!

Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρισκόταν η Πιπιλή όταν έκανε τις δηλώσεις αυτές και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Από τα λεγόμενά της, όμως, αυτό το οποίο αντιλαμβανόμαστε είναι ότι δεν χαρακτηρίζει τον Βαλλιανάτο ως ψεύτη και συκοφάντη αλλά ως «καρφί» και «ρουφιάνο», ότι γνωστοποιεί δηλαδή πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν. Μήπως, λοιπόν, οι φόβοι της Πιπιλή (και όχι μόνον) έχουν να κάνουν με την ενδεχόμενη αναφορά του Βαλλιανάτου και σε άλλον υποψήφιο και γι αυτόν τον λόγο του έγινε η «σύσταση» να σταματήσει να μιλά;

Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει γύρω απ΄αυτήν την Ιστορία, η οποία έχει έναν σαφή παρακμιακό χαρακτήρα που αντικατοπτρίζει την σήψη της σύγχρονης Κοινωνίας.

Γιώργος Μάστορας


Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apolaustikos-kaugas-pipilh-ballianatou.-fagwtheite-ki-allo#ixzz2udFBzw00