Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Διακαώς προσπαθούν να θέσουν εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή: Αρκεί αυτό για να σωθεί η κλεπτοκρατία;

Διακαώς προσπαθούν να θέσουν εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή: Αρκεί αυτό για να σωθεί η κλεπτοκρατία;

Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτικές και στηρίζονται σε έωλες και γελοίες κατηγορίες, που δρουν ως μανδύας στην όλη επιχείρηση της Νέας Δημοκρατίας και της χούντας των τοκογλύφων. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι πιο αδαείς περί της επικαιρότητας, ενώ έχουν φτάσει να το ομολογούν ακόμα και εμπαθείς (καθ’ ομολογία τους…) συριζαίοι.

Με όπλο τις χειραγωγούμενες αποφάσεις ανακριτριών σε «σταυροφορία» και τα ρεπορτάζ των αργυρώνητων ΜΜΕ, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά προσπαθεί να βγάλει εκτός εκλογών την Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Σαμαράς και διατάσσει τις εν λόγω γελοιότητες είναι ότι αν φανερωθούν στον κόσμο τα πραγματικά στοιχεία της εκλογικής επιρροής των κομμάτων, τότε η Νέα Δημοκρατία θα πάψει να υπάρχει.

«Στον Άρειο Πάγο ξεκαθαρίζουν ότι για τη Χρυσή Αυγή η πόρτα των εκλογών έχει ήδη κλείσει και επιπλέον, μετά τις δικαστικές εξελίξεις για την άρση της ασυλίας βουλευτών της, έχουν δυσκολέψει εξαιρετικά τα πράγματα και για οποιονδήποτε άλλο πολιτικό σχηματισμό, όπως την Εθνική Αυγή, αν σε αυτόν μετέχουν βουλευτές ή στελέχη της.».Αυτά γράφει στο σχετικό ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, Ιωάννα Μάνδρου.

Κανονικώς δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα ουδεμία διαδικασία απαγόρευσης πολιτικού κόμματος από την κάθοδο στις εκλογές, όμως το σχέδιο της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά προχωράει και κρατάει τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2013. Θυμίζουμε τι είχε προφητικά πει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής στις 19 Απριλίου 2013«Πάνε τέσσερις περίπου μήνες όταν είχε ξεσπάσει, πρώτη φορά, το ζήτημα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Είχαν γίνει συσκέψεις στου Μαξίμου με συνταξιούχους δικαστικούς, για να τους πουν για το θέμα, τους είπαν ότι αυτό δεν γίνεται. Τις ημέρες ακριβώς αυτές είχα μια συνάντηση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου είπε: “δεν μπορούν να σας βγάλουν εκτός νόμου, θα επιχειρήσουν να σας βγάλουν εκτός εκλογών. Πώς; Πηγαίνοντας, την τελευταία στιγμή, που θα έχετε κάνει τις δηλώσεις των υποψηφιοτήτων στον Άρειο Πάγο και ακυρώνοντάς τες”

Κρατήστε αυτά τα ποσοστά, τα οποία είναι πλήρως επιβεβαιωμένα: ΣΥΡΙΖΑ 28%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 21%, ΝΔ: 15%. Αν αυτά γινόντουσαν ξαφνικά επίσημα αποτελέσματα εκλογικής διαδικασίας, την επόμενη ακριβώς ημέρα τα ποσοστά θα είχαν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 30%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 30%, ΝΔ: 6%. Αυτό θα γινόταν επειδή ένα μεγάλο ποσοστό νεοδημοκρατών θα έκαναν την «μεγάλη απόδραση» από το γαλάζιο «μαντρί», την στιγμή που θα γινόταν αντιληπτό ότι η ΝΔ δεν είναι πλέον κόμμα εξουσίας, αλλά ένα απόκομμα – ανάχωμα στην Εθνική Διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής. Αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο Αντώνης Σαμαράς, γι’ αυτό και το antinews έκανε λόγο για «αγώνα υπαρξιακών διαστάσεων».
Το σύστημα βεβαίως δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό για τη διάσωση της Νέας Δημοκρατίας, όμως αυτό που το φοβίζει είναι ότι ακόμα και αν σχηματιστεί μετά τις εκλογές «αριστερή κυβέρνηση», αυτή θα καταρρεύσει πολύ σύντομα και σε πλήρη απαξία. Αυτό θα ανοίξει τις πύλες για μία κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής, η οποία θα ψάξει το καθεστώς των απευθείας αναθέσεων δημοσίων έργων και θα αποκαλύψει στον Λαό τα κυκλώματα απατεώνων που λυμαίνονταν την δημόσια ζωή. Είναι πολλά τα λεφτά σε αυτές τις απατεωνιές και επιπλέον είναι πολλά τα χρόνια φυλάκισης που επισείουν τα εγκλήματα που έχουν συντελεστεί εναντίον του Ελληνικού Λαού. Γι’ αυτό γίνονται η «Χρυσαυγιάδες», γι’ αυτό και η όλη ιστορία του να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, όπως την περιέγραψε η Ιωάννα Μάνδρου στο παρατεθέν απόσπασμα.

Αρκεί όμως το να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, προκειμένου να σωθεί το σύστημα της κλεπτοκρατίας; Προφανώς και όχι, αφού αυτά τα νομικίστικα τερτίπια δεν αρκούν για να βγάλουν από την πολιτική ζωή του τόπου ένα κίνημα, του οποίου η ώρα έχει έρθει. Η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται σε εκλογικά ποσοστά και σαλόνια. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στις καρδιές των Ελλήνων και από εκεί δεν μπορούν να την βγάλουν ούτε τα κατά παραγγελία ρεπορτάζ των «νταβατζήδων», ούτε η κατάλυση του Πολιτεύματος από τους επίορκους. Η Χρυσή Αυγή θα υπάρχει στις εκλογές, όποιες μεθοδεύσεις και αν μηχανευτούν, όσους επίορκους και αν επιστρατεύσουν. Θα υπάρχει στις εκλογές και οι Έλληνες θα μπορέσουν να την ψηφίσουν. 




Διαβάστε περισσότερα:

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diakaws-prospathoun-na-thesoun-ektos-eklogwn-thn-chrush-augh-arkei-auto-gia#ixzz2uBAcb0bX