Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Veritas numquam perit!

Άρθρο του Α. Κωνσταντίνου για την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ
Εν όψει των επικειμένων αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρω­εκλογών, ο μαγιορδόμος κ. Λαζαρίδης φαίνεται πως κατευθύνει τους «μαξιμικούς» δειπνοσοφιστές, καθώς και τους ποικιλοβάθμους οφικιάλους των σαμαρικών ταγμάτων λουτρού και περικνημίδος σ’ ένα κρεσέντο παρο­ξυντικής παραπολιτικής ρητορικής (άνευ μεταπολιτευτικού προηγουμένου). 

Στο πλαίσιο αυτής της κλιμακούμε­νης προπαγανδιστικής συγχορδίας, η κατάκοπη (από την .... ασίγαστη επα­νάσταση) αριστερά, η πολύχρωμη αρι­στερά του κράτους, του παρακράτους και της ακράτειας, κατηγορείται από τους ελαφροδεξιούς καταδρομείς του Κολωνακίου και τους μπουρλο- τιέρηδες της Μυκόνου ως δή­θεν μόνη υπεύθυνη για το «άρατε πύλας» της λαθρομετα­νάστευσης. Επιτέλους, ας «παύσουν τας πιπίλας» οι ποικίλοι μωροευτράπελοι με τις τάχα «λογικές πα­τριωτικές ψωνές», καθώς αποπειρώμε­νοι να εκφάνουν εθνικό λόγο και να απαντήσουν στην στοχοποιημένη εθνοαποδόμηση που οι ίδιοι επέτρεψαν, κα­θίστανται διαρκώς αποκρουστικότεροι καμποτίνοι. Αυτοί ήσαν που κραταίω­σαν τον διεθνιστικό και αντιπατριωτικό εσμό της αριστερός με την δειλή συ- νοδοιπορία τους και την κοντόθωρη μι­κροπολιτική τους, κληρονομιά του κου­φού «εθνάρχη». 

Μεταξύ υπεξαιρέσεων, φενακισμών, απροσχημάτιστων ρουσφετιών, μυστι­κών υπουργικών κονδυλίων, πρωθυπουργικών κουμπάρων, κομματικών εμπίστων και παρακοινοβουλευτικών σφουγγοκωλαρίων, σκορπίστηκε κι εξαφανίστηκε άφθονο χρήμα, υπονομεύθηκε η εθνική ανεξαρτησία και κατακερματίσθηκε η κοινωνική δικαιο­σύνη. Τώρα, η φερ’ ειπείν δεξιά, ενώ συγκυβερνάει με τ’ αποδέλοιπα του ΠΑΣΟΚ, ξανάρχεται ανερυθρίαστη με τον θρασύ της «μαυρογυαλουρισμό»,για να πουλήσει και πάλι πατριω­τισμό ! Αγορεύει επί παντός του εθνι­κού με ψευδοδελαπατρίδειο κομπασμό και όψιμο περισσό ενδιαφέρον για την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικό­τητα, την τρομοκρατία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, το μακεδονικό και τον τουρ­κικό επεκτατισμό, ου μην αλλά δεν ζω­γραφίζεται ακουαρέλα με βοθρολύμα­τα. 

Η μπουρλέσκ τηλεοπτική αμηχανία του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ στην πρόσφα­τη επικοινωνία του με τους πολίτες κατέδειξε την καθολική ασυνέπεια των λόγων του και την αδυναμία των χαλκευμένων καταγγελιών εναντίον του· Εθνικιστικού Κινήματος. Ο ομόλογός του Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύ­ων επανέφερε στην πολιτική επικαιροτητα το γκροτέσκο με τους αντιχρυσαυγίτικους δαιμονολογικούς του αφορισμούς εναντίον διαφωνούντων αγροτων και με την πομπώδη απαγγελία των παλαιοκομμουνιστικών «μαύρων κορακιών» στο κοινοβούλιο. Σε πείσμα των κυβερνώντων, τα όρκια, η χλεύη και οι ύβρεις ουδέποτε ήσαν πολιτικό επιχείρημα ούτε και πρόκειται να γί­νουν.

Βεβαίως καμία συμπεριφορική υπερβολή των κρατούντων δεν μπορεί να απαλείψει την αβελτηρία τους, να συγκαλύψει την άθλια πραγματικότητα του κοινωνικού μας βίου ή να δικαιολο­γήσει ηθικά την πολιτική δίωξη του Κι­νήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι μόνοι άνθρωποι στην εθνική επικρά­τεια που συνεχίζουν να στερούνται του «τεκμηρίου της αθωότητος» είναι Χρυσαυγίτες, σε αντίθεση με φονιάδες, κα­ταχραστές, παιδόφιλους, ναρκέμπο­ρους και κοινωνικά σκύβαλα κάθε εί­δους.

Επίσης, όσο κυλάει ο χρόνος, καθί­σταται πασιφανές και αδιαμφισβήτη­το ότι ο ιδιότυπος νεοδοσιλογισμός της ντόπιας αδηφάγου ολιγαρχίας των σοσιαλφιλελευθέρων πολιτικάντηδων οδήγησε στην «εν παραβύστω» εκ­ποίηση των εθνικών δικαίων και στην οικονομική εξαθλίωση των μεγάλων λαϊκών στρωμάτων. Έτσι οι «περιθω­ριακοί» Εθνικιστές της Χρυσής Αυ­γής με την προ ολίγου καιρού «ανύ­παρκτη πολιτική επιρροή» εξελίχθη­καν στην μόνη δύναμη απόρριψης της κυρίαρχης ολιγαρχικής και ξενόδου­λης ελίτ. Ας υβρίζουν, ας συκοφα­ντούν και ας καταρώνται τους Εθνικιστές διάφοροι δεξιοί κι αριστεροί μητραλοίες αλληλοκατηγορούμενοι μάλιστα ως δήθεν "υποστιριχτέςή γενεσιουργοί» της Χρυσης Αυγής! Αφή­στε τους να κοάζουν πουλώντας υπο­σχέσεις, εξυπηρετήσεις και «υγιή πα­τριωτισμό». Η Αλήθεια διώκεται, συ­γκαλύπτεται, διαστρέφεται, αλλά δεν πεθαίνει!

Όταν η περιρρέουσα πραγματικότης είναι τουλάχιστον ζοφερή, τον λό­γο έχει η κατάφωτη ιστορική μνήμη : Ο τρις Πυθιονίκης Φάυλλος ο Κροτωνιάης έσπευσε να συνδράμει στην Σαλα­μίνα τον αγώνα των Πανελλήνων κατά των ασιανών βαρβάρων, ως κυβερνή­της μιας τριήρους που την ναυπήγησε και την εξόπλισε με δικά του χρήματα. Το σκάφος του ήρωα πρωτα­θλητή πέρασε στην αστραφτερή σφαίρα των εθνικών θρύλων ως «η ναυς του Φαύλλου». Όμως, φίλοι αναγνώστες, όλοι οι εθνικώς σκεπτόμενοι πρέπει να συνειδη­τοποιήσουν ότι το πάτριον ήθος και το απολλώνιο πνεύμα του Φαΰλλου ουδε- μία σχέση έχουν με τα έργα του ιαμα­τικού αρχαγγέλου Ραφαήλου, σταλμέ­νου για να συμβουλέψει τον Τωβία. Συ­νεπώς, περιφρονήστε τις εκάστοτε πα­ρηχητικές ομοιότητες, όπως και τις διαρκείς εκλεκτικές συναισθηματικές επικλήσεις των διαφόρων πονηρών.

Πάντως, φαίνεται ότι ακόμη και τα θορυβωδέστερα αλαλάζοντα προπα­γανδιστικά λευκοσίδηρό κύμβαλα της «Συγγρού» - πέραν του συστηματικού δόλου τους- άρχισαν να κατανοούν πως οι ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δεν είναι κάποιοι επήλυδες τερατώδεις «νεοναζί», αλλά συνερμένοι Έλληνες, εξοργισμένοι σφο­δρά από την κακοήθεια κι απανθρωπιά του αντεθνικού Καθεστώτος, πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, της αριστε­ρός και της Ν.Δ. Πολίτες που αφυπνί- σθηκαν μεν από τον αντίκτυπο της οι­κονομικής κρίσης, όμως αναβαπτίζονται στην Ιδέα του Έθνους και στην άδολη αγάπη της Πατρίδας. Έτσι συ­μπαρατάσσονται στις τάξεις των Εθνικιστών, ως συνειδητοί πολέμιοι του νο­σηρού συγχρόνου ελλαδικού κράτους. Του νοσηρού, αντιλειτουργικού και μουμιοποιημένου αυτού κράτους που επιβεβαιώνει τον Προφητικό λόγο του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, ζώντας «.... με καμιά μεγαλωσύνη, κ’ οι προφήτες που προσκυνά, νάνοι και αρ­λεκίνοι. Και σοφοί του και κριτάδες του άδειου λόγου οι τροπαιούχοι, και διαφεντευτάδες κυβερνήτες του οι ευ­νούχοι»

Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ