Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι σιωνιστές και το ΝΑΤΟ επιζητούν λουτρό αίματος στην Ουκρανία

Οι σιωνιστές και το ΝΑΤΟ επιζητούν λουτρό αίματος στην Ουκρανία

Οι οδομαχίες και συγκρούσεις των τελευταίων ημερών στο Κίεβο έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Το ΝΑΤΟ ως εντολοδόχος στρατιωτικός οργανισμός των Αμερικανοσιωνιστών φαίνεται να επιθυμεί μια εκρηκτική κλιμάκωση στην παραμεθόριο χώρα της Ρωσίας. Μια κλιμάκωση που όμοια της δεν έχει υπάρξει από τότε που διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση. Τα γεγονότα του Κιέβου δεν αποτελούν μια διαμαρτυρία κατά της ουκρανικής κυβέρνησης, αλλά αναντίρρητα είναι μια προσπάθεια πραξικοπήματος έναντι μιας νομίμου κυβέρνησης της πλειοψηφίας του ουκρανικού λαού.

Η κλιμάκωση των τελευταίων ημερών προήλθε από μια διαδήλωση περίπου 20.000 ατόμων στο κέντρο του Κιέβου, ένας αριθμός διαδηλωτών που ουδόλως είναι αντιπροσωπευτικός του ουκρανικού πληθυσμού. Χωρίς να υπάρχει ουδεμία πρόκληση από την αστυνομία οι διαδηλωτές ξεκίνησαν βιαιότατες επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων χρησιμοποιώντας μάλιστα πυροβόλα όπλα. Η αιτιολογία της διαδήλωσης και των βιαιοτήτων ήταν η μη ψήφιση ενός νόμου που θα έδινε περισσότερες αρμοδιότητες στο ουκρανικό κοινοβούλιο, τις οποίες αρμοδιότητες θα αφαιρούσε από τον πρόεδρο της χώρας.

Για κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι σαφές ότι η αντίδραση με βόμβες μολότοφ και πυροβόλα όπλα είναι παντελώς υπερβολική και υποκρύπτει τα πραγματικά σχέδια των Σιωνιστών και του ΝΑΤΟ, που είναι ο εμφύλιος πόλεμος και η διχοτόμηση της χώρας. Κανένα κράτος όμως αυτού του πλανήτη δεν μπορεί να ανεχθεί βιαιότητες και δολοφονίες διαδηλωτών που εκπροσωπούν μια μειοψηφία, πολλώ δε μάλλον όταν αυτοί οι διαδηλωτές μισθοδοτούνται από ΜΚΟ του Σόρος και της CIA.

Οι συγκρούσεις στο Κίεβο επεκτάθηκαν και στην δυτική Ουκρανία, η οποία φαίνεται να προσπαθεί να αποσχιστεί από την ανατολική που είναι και η πολυπληθέστερη και συνορεύει με την Ρωσία. Οι υποκινητές των συγκρούσεων Σιωνιστές επιζητούν λουτρό αίματος, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και η αφορμή στο ΝΑΤΟ να «απελευθερώσει» τους Ουκρανούς και να διχοτομήσει την χώρα. Σε κάθε περίπτωση η τρέχουσα κατάσταση είναι η πλέον δραματική και επικίνδυνη που έχει υπάρξει σε πρώην σοβιετική δημοκρατία από τότε που διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση.

Η μόνη λύση είναι ο άμεσος αφοπλισμός των δολοφόνων, ώστε να υπάρξει ηρεμία για οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και της μειοψηφίας. Η πλειοψηφία του ουκρανικού λαού συμπαρίσταται στους αστυνομικούς του Κιέβου που υπερασπίζονται την ειρήνη, την σταθερότητα και την εθνική κυριαρχία της χώρας τους έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση, σε όλα τα πιθανά επίπεδα κλιμάκωσης, της Ρωσίας και των Εθνικιστών της Ευρώπης. 





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-siwnistes-kai-to-nato-epizhtoun-loutro-aimatos-sthn-oukrania#ixzz2txiphlVr