Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

1383602_221667867998670_331083935_n
Μεταξύ των «ντοκουμέντων» που αποδεικνύουν -σύμφωνα με τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου- ότι η Χρυσή Αυγή είναι… εγκληματική οργάνωση και πρέπει όλοι οι βουλευτές της να οδηγηθούν στη φυλακή, είναι και οι περιβόητες «115 μαρτυρικές καταθέσεις» που έχουν στα χέρια τους. Ποιες είναι όμως, αυτές οι καταθέσεις;


Ας δούμε ποιες εξ’ αυτών προβάλλουν οι ανακρίτριες στο διαβόητο πόρισμά τους ως τις σημαντικότερες:

Την κατάθεση του κομμουνιστή βουλευτή του πανοκαμμενικού μορφώματος Επαμεινώνδα Μαριά, που λέει ότι: «Η Χρυσή Αυγή είναι μια παραστρατιωτικού τύπου νεοναζιστική οργάνωση».
Την κατάθεση της βουλευτή της ΝΔ Φωτεινής Πιπιλή, στην οποία λέει ότι: «Ένιωθα ανατριχίλα κάθε φορά που συνέπιπτε να εισερχόμαστε με βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο…»
Την κατάθεση του βουλευτή του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, στην οποία λέει ότι «Οι συμπεριφορές των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν ένα είδος σινιάλου προς τους οπαδούς της ότι κανένας δεν μπορεί να τους θίξει, να τους αγγίξει και μπορούσαν να επιβάλλουν την άποψή τους… Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούσε το Κοινοβούλιο όχι για να λειτουργεί στα πλαίσια της δημοκρατικής νομιμότητας αλλά ως προκάλυμμα και ως χώρο δημοσιοποίησης της αντιδημοκρατικής της συμπεριφοράς…»
Την κατάθεση του βουλευτή του ΚΚΕ (του κόμματος που στο καταστατικό του αναφέρει ότι σκοπός του κόμματος είναι η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος, η κατάργηση του Συντάγματος και η επιβολή δικτατορίας – του «προλεταριάτου»…) Θανάση Παφίλη, που λέει ότι: «Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί, δηλαδή η ατομική βία και η τρομοκρατία, οι απειλές και οι δολοφονίες είναι συνυφασμένες με την ίδια ιδεολογία την οποία έχει, η οποία είναι ρατσιστική, αντιδραστική, σκοταδιστική και απάνθρωπη (θεωρία της Αρίας Φυλής)».
Την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη (γνωστής και ως «Πασιονάρια της Εκάλης), που λέει ότι: «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική οργάνωση με τον μανδύα του κόμματος, τον οποίο επεδίωξε να ενδυθεί για να μπορεί να δρα υπό τις διευκολύνσεις, τις ασυλίες και τις δυνατότητες που παρέχει η κοινοβουλευτική ιδιότητα… Η προαναγγελία της επίθεσης κατά των μελών του ΠΑΜΕ έγινε από τον προφυλακισθέντα Γ. Λαγό με την ιδιότητα του βουλευτή…».
Αυτοί είναι οι «αξιόπιστοι» μάρτυρες κατά την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», οι καταθέσεις των οποίων θα στείλουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή! Οι βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων που ασφαλώς και έχουν συμφέρον να βγάλουν την Χρυσή Αυγή από τη μέση!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

(ΥΓ): Και βέβαια, για μην το ξεχάσουμε, υπάρχουν και οι καταθέσεις των προστατευομένων ψευδομαρτύρων. Έτσι, για να δέσει το γλυκό!