Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε γιατί οι ανακρίτριες ανακοίνωσαν σήμερα τις διώξεις κατά όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Δείτε γιατί οι ανακρίτριες ανακοίνωσαν σήμερα τις διώξεις κατά όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Το σύστημα για άλλη μια φορά ρίχνει στάχτη στα μάτια του Ελληνικού λαού και αποπροσανατολίζει από αυτά που τον απασχολούν και βρήκαν “αλαφρύ γομάρι” το σήριαλ Χρυσαυγιάδα.

Μόνο που δεν θα τους κάτσει καλά αυτή τη φορά! Έτσι λοιπόν αποσιωπούν τα αίσχη που 
συμβαίνουν στις Σκουριές. Οι κάτοικοι της Ιερισσού λένε ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με αγριότητα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι πολίτες.

Σύμφωνα με τoν εκπρόσωπο των κατοίκων της Ιερισσού Τόλη Παπαγεωργίου, “είναι τώρα 3 με 4 μέρες που ο κόσμος ζητάει από τον εισαγγελέα να διακοπούν οι εργασίες της ‘Ελληνικός Χρυσός στο δρόμο από το Χονδρό Δένδρο γιατί από τις αναλύσεις που κάναμε στα υλικά που ρίχνουν διαπιστώσαμε υψηλές περιεκτικότητες σε αρσενικό και μόλυβδο και ως εκ τούτου όλη η περιοχή μολύνεται από τα υλικά αυτά”.

Εκτός από του ότι η συγκυβέρνηση έχει ναυαγήσει και θα ψάχνει την ψήφο του… λαού με το κυάλι, υπάρχουν κι άλλα γεγονότα τα οποία “καίνε” και φυσικά οι πάσης φύσεως εργολάβοι και φερέφωνα της χούντας του Μνημονίου έχουν κάθε λόγο να τα κρύβουν από την κοινή γνώμη.

Έτσι σήμερα, όπως βλέπετε στο βίντεο, οι δοσίλογοι προδότες καθεστωτικοί έστειλαν τους πραιτοριανούς στις Σκουριές να επιβάλουν την… τάξη! Και φυσικά δεν μπορούμε παρά να μη αναφερθούμε και στον εθνικό νταβατζή Μπόμπολα, ο οποίος έχει βγάλει τόσα λεφτά που δεν φτάνουν δέκα ζωές να τα ξοδέψει! Μα καλά δεν γνωρίζει πως τα σάβανα δεν έχουν τσέπες;
Στις 13 Μαΐου 2013 γράφαμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για το θέμα...


Διαβάστε την συνέχεια στο Κοινωνικός Εθνικισμός