Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Υπογεννητικότητα και φυγή των νέων...Συρρικνώνουν την Ελλάδα


Άρθρο της Κορίνας Πενέση για την Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Ο κόσμος μας ΑΛΛΑΖΕΙ.. Ο Πολιτισμός που θα κληρονομήσουν τα παιδιά μας παγκόσμια θα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν που είναι σήμερα. Τα δημογραφικά στοιχεία ΑΛΛΑΖΟΥΝ σε όλο τον κόσμο και μάλιστα ραγδαία.
Πρέπει να ανοίξουμε ΟΛΟΙ τα μάτια μας επιτέλους, γιατί αναφερόμαστε σε ένα πρόβλημα που αφορά τον ίδιο τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, που αφορά την ίδια την ύπαρξη των ευρωπαϊκών κρατών.
Για να διατηρηθεί ένας πολιτισμός για πάνω από 25 χρόνια πρέπει να υπάρχει ρυθμός γονιμότητας τουλάχιστον 2,11 παιδιά ανά οικογένεια. Με μικρότερο ρυθμό ο πολιτισμός αυτός θα συρρικνωθεί. 
Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, προκύπτει μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας της τάξης του 5,5% όπως φαίνεται από τα δημογραφικά στοιχεία του 2012. 
Η πληθυσμιακή μείωση της Ελλάδας δεν συμβαδίζει με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία κατά μέσον όρο παρατηρήθηκε αύξηση 2,2%.
Όπως έδειξαν λοιπόν τα δημογραφικά στοιχεία του 2012, οι μεγαλύτερες αυξήσεις καταγράφηκαν στο Λουξεμβούργο (+23%), στη Μάλτα (9,1%), στη Σουηδία (7,7%), στη Μ. Βρετανία (+6,2%), στο Βέλγιο (+6%) και στην Αυστρία (+5,2%), ενώ αντιθέτως οι μεγαλύτερες μειώσεις πληθυσμού καταγράφηκαν στη Λιθουανία (-10,6%), στη Λετονία (-10,3%), στην Εσθονία (-6,8%), στη Βουλγαρία (-5,8%), στην Ελλάδα (-5,5%) και στην Πορτογαλία (-5,2%).
Όσον αφορά την Ελλάδα ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 60,5 χιλιάδες το 2012 και την 1/1/2013 έφτασε τους 11.161.000 κατοίκους ενώ την ίδια χρονιά εγκατέλειψαν την Ελλάδα πάνω από 44.000 κάτοικοί της.
Η Ελλάδα και η Ιταλία καταγράφουν τον τρίτο χαμηλότερο δείκτη γεννητικότητας (9%) στην ΕΕ, μετά τη Γερμανία (8,4%) και την Πορτογαλία (8,5%).
Οι φτωχές οικογένειες διστάζουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, με την Ελλάδα να έχει τον τρίτο χαμηλότερο δείκτη γεννητικότητας στην Ε.Ε. και να είναι παγκοσμίως στην 199η θέση επί 220 χωρών.
Έτσι λοιπόν ο δείκτης γονιμότητας στην Ελλάδα, ενώ το 1975 ήταν στο 2,33, το 2012 έπεσε μόλις στο 1,34.
Επίσης, ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα, είναι ότι το νέο αίμα και ειδικότερα το άριστο και εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό της, φεύγει προς το εξωτερικό, αναζητώντας όχι μόνο δουλειά, αλλά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Το τεράστιο και μόνιμο άγχος σε αυτά τα χρόνια της ύφεσης που ζούμε, η αύξηση των αμβλώσεων, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανεργία, λόγω της οποίας τα νέα ζευγάρια αποφεύγουν να τεκνοποιήσουν, δείχνουν ότι σε λίγα χρόνια η χώρα μας θα είναι μια χώρα γερόντων.
Το ποσοστό του Ελληνικού πληθυσμού ηλικίας 65 ετών και άνω χρόνων αυξάνεται με γρήγορο και σταθερό ρυθμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας χαρακτηρίζεται από συνεχή μείωση της φυσικής αύξησης, λόγω της μείωσης του δείκτη της γεννητικότητας και αύξησης του γενικού δείκτη της θνησιμότητας που οφείλεται στην γήρανση του πληθυσμού.
Ενώ λοιπόν στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 31 χωρών ο ρυθμός γονιμότητας είναι περίπου 1,38 μόνο και ενώ η ιστορική έρευνα μας λέει ότι αυτοί οι αριθμοί είναι αδύνατον να αντιστραφούν με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια η Ευρώπη όπως την ξέρουμε να πάψει να υπάρχει, παρ΄όλα αυτά ο πληθυσμός της Ευρώπης δεν ελαττώνεται. Γιατί; Εξαιτίας της ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.
Από όλη την πληθυσμιακή αύξηση της Ευρώπης από το 1990 το 10% οφείλεται στην ισλαμική μετανάστευση. 

Υπάρχει προφανώς σχέδιο κατάκτησης της Δύσης από τους μουσουλμάνους. Με τους λαθροέποικους που μας κατακλύζουν, το δημογραφικό πρόβλημα και τον ασταμάτητο προσηλυτισμό τους, σε κάποια χρόνια η Δύση θα γίνει μουσουλμανική. Οι μουσουλμανικές κοινωνίες είναι ολοκληρωτικές κοινωνίες. Το πρόβλημα του Ισλάμ που σήμερα υφιστάμεθα όλοι μας, είναι τεράστιο. Με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα εξευρωπαϊστεί το Ισλάμ, θα εξισλαμισθεί η Ευρώπη. 
Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν περί τα 52.000.000 μουσουλμάνοι. Σε λίγα χρόνια θα είναι η πλειοψηφία και θα επεμβαίνουν δυναμικά σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις. 
Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχείς στις χώρες όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Όμως ούτε και στις ευρωπαϊκές χώρες όπου μετοίκησαν και ζουν είναι ευτυχισμένοι. Και γι αυτό δεν φταίνε φυσικά οι ίδιοι, ούτε η θρησκεία τους. Φταίνε οι χώρες στις οποίες λαθρομετανάστευσαν και γι αυτό προσπαθούν με κάθε τρόπο να τις αλλάξουν, έτσι ώστε να ομοιάζουν με τις χώρες από τις οποίες έφυγαν γιατί ήταν δυστυχισμένοι…

Παράδοξο, αλλά αληθινό.

Η διαδικασία διεισδύσεως στην Ευρώπη ξεκίνησε από την Γερμανία, για να μεταδοθεί αργότερα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτό έγινε λίγο μετά τις αρχές της δεκαετίας του 1950, με την άφιξη μουσουλμάνων μεταναστών στην Γερμανία, λόγω της λειψανδρίας που παρατηρήθηκε δέκα περίπου χρόνια μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και φιλικώς διακείμενα προς αυτήν άρχισαν μετακινούνται στην Ευρώπη και να αναπτύσσουν αργά αλλά σταθερά ένα ευρύ και καλώς οργανωμένο δίκτυο τζαμιών, φιλανθρωπικών συλλόγων καθώς και ισλαμικών οργανώσεων.

Δεν τους ενδιαφέρει η Δημοκρατία, ούτε οι Νόμοι του κάθε Κράτους στο οποίο ζουν. Τους ενδιαφέρει μόνο η επιβολή της Σαρία (του μουσουλμανικού νόμου). 
Γιατί όμως υπάρχει τέτοια ανοχή από τους Ευρωπαίους όσον αφορά αυτό το μείζον θέμα; Γιατί φοβούνται να μην κατηγορηθούν ως ρατσιστές και ξενοφοβικοί. Η όποια κατηγορία εναντίον μουσουλμάνων ή οργανώσεων συνδεδεμένων με την Μουσουλμανική Αδελφότητα, αντιμετωπίζεται αμέσως με κατακραυγές και κατηγορίες περί ρατσισμού και εχθρότητας απέναντι στους μουσουλμάνους.
Όσον αφορά την Ελλάδα, ενώ τα πάντα δείχνουν την ταχεία εξάπλωση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, αφού γεννούν ασταμάτητα, οι εγχώριοι λάτρεις και υποστηρικτές τους Αριστεροί και Δεξιοί κάνουν τα πάντα για να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ερήμην των απογόνων των σημερινών Ελλήνων, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να είναι μειοψηφία μέσα στην ίδια τους τη Χώρα…



ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ



ΠΗΓΗ