Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία

Σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης, ο συναγωνιστής Γιώργος Μποβιάτσος, ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την ζωή και την αγωνιστική δράση του συμπατριώτη μας και συναγωνιστή Μίκη Μάντακα.Ο Μίκης Μάντακας  πέρασε στο πάνθεον των ηρώων του Ευρωπαϊκού εθνικιστικού κινήματος , ύστερα από την δολοφονία του από Ιταλούς Μαρξιστές δολοφόνους. Ο συναγωνιστής Μποβιάτσος αναφέρθηκε αναλυτικά στα γεγονότα της δεκαετίας του 70΄ που ταλάνισαν την Ιταλική κοινωνία. αλλά και στο θάρρος των Ιταλών Εθνικιστών, που αντιμετώπισαν με σθένος την αριστερή  και κρατική τρομοκρατία.


ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία του Διδάκτωρ Οικονομικών, Γαλέου Γεώργιου, στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, φιλοξένησε το συναγωνιστή, Γαλέο Γεώργιο, για να πραγματοποιήσει ομιλία με σκοπό να αποδομήσει τους φαιδρούς οικονομικούς ισχυρισμούς της κυβερνήσεως.


Πρώτος το λόγο έλαβε, ο βουλευτής Σερρών και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, που ξεκαθάρισε την αναγκαιότητα της πραγματοποίησης τέτοιου είδους ομιλίας, σε καιρούς, που επικρατεί οικονομική ανέχεια άνευ προηγουμένου και τα ψεύδη όλων των υποτακτικών του συστήματος ρέουν νυχθημερόν, προσπαθώντας να παρουσιάσουν σα «σωτήρες» τους σύγχρονους εξουσιαστές. Έπειτα αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας πως είναι πλέον φαιδρό να υποστηρίζει κάποιος πως οι διώξεις ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι πολιτικές. Τόνισε πως όποια και να είναι η κατάληξη των νέων απολογιών, είτε προφυλακιστούν είτε όχι βουλευτές μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές μάχες. Δια πυρός και σιδήρου θα φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε, χωρίς κανένα συμβιβασμό και χωρίς καμία υποχώρηση! 


Ο συναγωνιστής, Γαλέος Γεώργιος, όντας Διδάκτωρ Οικονομικών του Πανεπιστημίου Ζυρίχης, τόνισε πως δε θα απασχολήσει το κοινό με πολύπλοκες οικονομικές ορολογίες, όπως κάνουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κοινή λογική κατέδειξε τα βασικότερα αντιφατικά στοιχεία, που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να πετύχει την προβολή της στους διεθνείς τοκογλύφους, που υπηρετεί, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται το λεγόμενο «πρωτογενές πλεόνασμα», με «μαγειρέματα» στατιστικών. Κάλεσε τους συναγωνιστές να διαψεύδουν, όπου και αν βρίσκονται, τα λεγόμενα των κυβερνητικών στελεχών, σε ό, τι αφορά την οικονομία, χρησιμοποιώντας μόνο τη λογική τους.

Έπειτα ο κ. Γαλέος έδωσε το λόγο σε συναγωνιστές από την αίθουσα που επιθυμούσαν να κάνουν ερωτήσεις για διάφορα θέματα που προσφέρονται για ανάλυση και για αρκετά λεπτά, με το πέρας της ομιλίας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση. 

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, για τον Αγώνα των Βορειοηπειρωτών 


Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την έναρξη του Αγώνα των Βορειοηπειρωτών για Ελευθερία και Εθνική Δικαίωση, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Τ.Ο Θεσσαλονίκης, ομιλία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Παρουσιάστηκε το ιστορικό του αγώνα των Βορειοηπειρωτών, που οδήγησε στην υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας και αναλύθηκε η σημερινή κατάσταση στη σκλαβωμένη γη, με τα προβλήματα που βιώνει, εξαιτίας της εγκατάλειψης από όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, προχώρησε σε παράθεση ιστορικών στοιχείων για των Αγώνα των αδερφών μας, στηριζόμενος στη διαχρονικότητα της βαθιάς επιθυμίας των απανταχού Ελλήνων, που κατοικούν σε σκλαβωμένες πατρίδες, για προσάρτιση στον κορμό της μητέρας Ελλάδος. Τόνισε επίσης, πως οι πρακτικές που χρησιμοποιεί το Αλβανικό κράτος εδώ και πολλές δεκάδες χρόνια, είναι καθόλα αντίθετες προς διατάγματα και αποφάσεις συνεδρίων, παγκόσμιας ισχύος και αναγνώρισης.  

Η εκδήλωση έκλεισε, όπως πάντα, με τον Εθνικό Ύμνο και την υπόσχεση όλων για Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη, μέχρι ακόμη μία κοίτη του Ελληνισμού να βρει τη δικαίωση, που η ιστορία της αναγνωρίζει.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Καζαντζάκη 4, πλησίον δικαστηρίων
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893 

Εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία» στην Καλαμπάκα


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες,ακόμη μια αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο από την περιοχή της Καλαμπάκας, πού ήρθε για να ακούσει τις θέσεις του Εθνικιστικού συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για τον Νομό Τρικάλων Γιώργο Μισιάκα.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στις θέσεις του συνδυασμού, για την Θεσσαλία και τον Νομό Τρικάλων, καθώς και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα, και στις νέες πολιτικές διώξεις που προετοιμάζονται από την καταρρέουσα συγκυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου. 

Ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους της περιοχής μέσα σε πνεύμα αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους να ψάλουν τον Εθνικό ύμνο. 

Ομιλία μέλους της Κ.Ε.Δ. στην Κρύα Βρύση


Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας - Ημαθίας με θέμα «Ο δικαστικός παραλογισμός - πραξικόπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής» από το μέλος της Κ.Ε.Δ. Απόστολο Τζαρό. Πρώτος τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Τσούκας Αναστάσιος, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες στην περιοχή της Πέλλας. Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλειος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε αγωνιστική εγρήγορση. Ο Συναγωνιστής Απόστολος Τζαρός, μέλος της Κ.Ε.Δ., έκανε στην ομιλία του μια εκτενή ανάλυση για τις νέες παράνομες διώξεις που ετοιμάζει η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής, και αναφέρθηκε στον βρώμικο ρόλο των επίορκων ανακριτριών Κλάπα - Δημητροπούλου. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΠΕΛΛΑΣ:
Μεγάλου Αλεξάνδρου (απέναντι από το δημαρχείο), Κρύα Βρύση
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Τ.Ο. Πατρών: Ομιλία των συναγωνιστών Ρήγα, Νικολακόπουλου, Κοκκότη, στα γραφεία της τοπικής μας

Την Κυριακή 23.02.2014 έγινε στα γραφεία της τοπικής μας στην Πάτρα,  η καθιερωμένη συγκέντρωση-ομιλία για τους φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου.  Ομιλητές ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χρήστος Ρήγας, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη και ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος.


Το λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα", συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, ο οποίος μετέφερε τον παλμό της περιφέρειας και την πορεία του συνδυασμού σ' αυτήν. Με μεγάλη ικανοποίηση ανέφερε ότι όπου πηγαίνουν αυτός και οι συναγωνιστές, τους υποδέχονται με μεγάλη χαρά και ανοιχτές αγκάλες. Η "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα" συνεχίζει να προελαύνει και θα κάνει αισθητή την παρουσία της δυναμικά στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Σχολίασε καυστικά τα στημένα γκάλοπ των διεφθαρμένων ΜΜΕ προτρέποντας τους φίλους συναγωνιστές "να κλείσουν τις τηλεοράσεις και να μην ακούν τίποτα από αυτά που σερβίρουν".


Ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος μίλησε για τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τα χαλκευμένα κατηγορητήρια και τις παράνομες απόπειρες των επίορκων ανακριτριών να άρουν τις βουλευτικές ασυλίες και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντάς τα ως "μια κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής". Πιο συγκεκριμένα είπε: "Μας στήνουν αμέτρητα εμπόδια στο δρόμο μας, σε ένα σύστημα που καταρρέει. Η αντεθνική χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου προχωρά σε μια κορυφαία πράξη συνταγματικής εκτροπής. Χρησιμοποιεί επίορκους δικαστικούς σαν μαριονέτες και απαιτούν την άρση της ασυλίας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή". 


Τέλος, η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας Γεωργία-Αρετή (Γιούλη) Κοκκότη, ανέφερε ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και οι κάθε λογής υποταγμένοι, ξύπνησαν στον κάθε Έλληνα την ελευθερία και τον εθνικισμό που έκρυβαν μέσα τους. Ότι πήγε άδικος ο κόπος τους με τις στημένες  δημοσκοπήσεις και τα δημοσιεύματα των φυλλάδων της διαπλοκής και τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Οι χρυσαυγίτες έχουν μάθει να προχωράνε με το κεφάλι ψηλά χωρίς να μοιρολογούν και  να υποτάσσονται σε κανένα και σε τίποτα παρά μόνο στη φωνή της αθάνατης Ελληνικής ψυχής. Κλείνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια είπε: "Το μόνο που έχω να πω στα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων είναι ότι ο Λαϊκός εθνικισμός θα θριαμβεύσει, διότι ούτε οι πολιτικές διώξεις, ούτε οι σφαίρες μπορούν να νικήσουν μια ιδέα για την οποία ο καιρός έχει φτάσει. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ"!    

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι συναγωνιστές έψαλλαν δυνατά τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΠΑΤΡΑ:
Γούναρη 54
Τετάρτη και Κυριακή 20:00 - 22:00


Διαβάστε περισσότερα:
 http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh6#ixzz2udBHjZkM