Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ

en
Όπως είναι γνωστό, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ των ψοφοδεξιών του Δένδια διέταξε επείγουσα ΕΔΕ για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με την «Ελληνική Αυγή», Γ. Σπυρόπουλου, που είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι «το σχετικό υλικό (Σ.Σ. από την παρουσίαση της υποψηφιότητας) θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση»!!!

Κι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ από το νόμο των εν ενεργεία αστυνομικών (μέχρι και τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου) να κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές. Δικαίωμα που έχουν ασκήσει αρκετοί μέχρι τώρα (σε προηγούμενες εκλογές, με συνδυασμούς υποστηριζόμενους από κόμματα του… συνταγματικού τόξου, βεβαίως-βεβαίως…).

Τι προηγήθηκε της ανακοίνωσης του ΠΡΟ-ΠΟ για τη δίωξη του θαρραλέου αστυνομικού; Μια ανακοίνωση του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων (του γνωστού μας κλεφτο-ΠΑΣΟΚ), με το οποίο απαιτούσε τη δίωξη! Ιδού:

«Είναι τουλάχιστον προκλητική η ανακοίνωση υποψηφιότητας για την περιφέρεια Κρήτης εν ενεργεία αστυνομικού ως υποψηφίου της Χρυσής Αυγής σε ναζιστικού τύπου εκδήλωση, όπως αυτή που έλαβε χώρα χθες στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή εν ενεργεία αστυνομικών και πυροσβεστών και με τον βουλευτή της Χ.Α. Αρβανίτη να χαιρετά ναζιστικά.

Η πίστη στη δημοκρατία είναι προαπαιτούμενο για κάθε δημόσιο λειτουργό. Απαιτείται άμεση παρέμβαση των θεσμών όταν διαπιστώνεται η βάναυση προσβολή της δημοκρατίας από δημόσιους λειτουργούς. Η άμεση διερεύνηση πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών είναι επιτακτική ανάγκη καθώς και η ουσιαστική εξουδετέρωση τυχόν ναζιστικών θυλάκων στα σώματα ασφαλείας».

Και βέβαια, με το που απαίτησε κάτι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αμέσως έσπευσε η χουντο-ΝΔ να συμμορφωθεί. Όχι ότι δεν ήθελε, αλλά ακόμα κι αν δεν ήθελε, η απαιτήσεις του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είναι νόμος για τον φον Αντωνάκη (από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης…).

(ΥΓ) 1: Η ειρωνεία της όλης υπόθεσης: το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που έδωσε στους εν ενεργεία αστυνομικούς το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές…

(ΥΓ) 2: Εκεί κατήντησε την Ελλάδα ο φον Αντωνάκης. Να κάνει κουμάντο ένα κόμμα που κατάκλεψε την Ελλάδα και που σήμερα έχει δεν έχει 3%, συν πλην 2%!