Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Οράματα, αγώνες και νίκες



Εκατό χρόνια συμπληρώθηκαν τις μέρες αυτές από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου. Εκατό χρόνια, και ελευθερία δεν γνώρισε το κομμάτι αυτό της Ελληνικής Γης, αλλά μόνον πόνο, δάκρυα και, κυρίως, προδοσία. Όχι μόνον από το πανάθλιο ραγιάδικο ελλαδικό κράτος , αλλά κι από τους ίδιους τους βορειοηπειρώτες που υπήρξαν οι χειρότεροι καταδότες και συνεργάτες του καθεστώτος.
Ο χειρότερος εχθρός δεν είναι αυτός που φαίνεται, αλλά αυτός που δεν φαίνεται.

Δεν είναι ο αμερικάνος στις πλατιές πεδιάδες, καταπώς λέγανε οι σοβιετικοί αριστεροί, ή ο γερμανός στα βαυαρικά βουνά, όπως διαδίδουν τώρα οι φιλελεύθεροι αριστεριστές. Ο πραγματικός εχθρός είναι αυτός που λουφάζει πίσω από την πόρτα, και σφυρίζει την επόμενη γραμμή στον ηθοποιό που στέκει απάνω στη σκηνή.
Για την Ελλάδα, για τα συμφέροντά της, για τους αγωνιστές Έλληνες πατριώτες, εχθρός δεν ήταν μονάχα ο εμφυλιοπολεμικός κομμουνισμός. Αυτός πολεμήθηκε και με ασήκωτες θυσίες λαού και στρατού, νικήθηκε. Ακόμα χειρότερος εχθρός στάθηκε η δεξιά που άφησε το δηλητήριο του μαρξιστικού τρόπου σκέψης να διαπεράσει και να κυριεύσει το πνευματικό σώμα του λαού μας. 
Η άβουλη, ξενόδουλη δεξιά διέβρωσε ύπουλα το λαό μας κι έστρωσε το δρόμο στη σημερινή ταλαιπωρία νέων και γέρων, άνεργων και συνταξιούχων που βολοδέρνουν χαροπαλεύοντας σαν ζωντανοί νεκροί. 
Αυτός ο γλοιώδης σκώληκας, η υποκριτική δεξιά που βρίσκει τη Χρυσή Αυγή πολύ μπρουτάλ για τα αρχοντοχωριάτικα γούστα της. Αυτή που αναθρέφει στον κόρφο της τους φλώρους που κρύβουν στους φωΛουδοβίκιους καναπέδες τους τόση βρωμιά, που θά ‘κανε έναν ταπεινό φαναρτζή να φαντάζει πρίγκιπας. Αυτή η δεξιά που αλλάζει πουκάμισα και ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα όταν μιλά για πατριωτισμό και για Ελλάδα, είναι αυτή που πρόδωσε τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και τη Μακεδονία. 
Είναι αυτή η Δεξιά που είπε το η Κύπρος κείται μακράν, είναι αυτή η Δεξιά που αρνήθηκε να μπει ελευθερωτής στη Βόρειο Ήπειρο αλλά άνοιξε τα σύνορα στους εγκληματίες των αλβανικών φυλακών, είναι αυτή η Δεξιά που αρνήθηκε να πάρει η Ελλάδα το δίκαιο μερίδιό της από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και δημιούργησε το πρόβλημα της ονομασίας και το θράσος του κρατιδίου των Σκοπίων, καρφί στην καρδιά της Ελλάδας. 
Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια, ο λαός μας έχει επιτέλους ένα όραμα και μιαν ελπίδα για το Αύριο. Κι αυτά του τα έδωσε η Χρυσή Αυγή. 
Είναι στο χέρι του λαού, την ακριβή αυτή κατάκτηση να την μετατρέψει από όραμα σε νίκη. Το πολιτικό μήνυμα της νίκης της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, θα δώσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια νέα βάση διεκδίκησης των συμφερόντων του Λαού και της Πατρίδας μας, μέσα στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Ευρώπη με την άνοδο των εθνικών δυνάμεων, σε μια Ευρώπη όπου οι πολίτες απ’ άκρου εις άκρον ζητούν να αντισταθούν και να προστατεύσουν το μέλλον των Ευρωπαϊκών λαών. Παράλληλα, το στοίχημα των Αυτοδιοικητικών εκλογών θα αποτελέσει την πρόκληση για να αλλάξει η καθημερινότητα του Έλληνα στη γειτονιά του. 
Οι αγώνες των Εθνικιστών, παλιών και νέων, οι θυσίες των ηρωικών νεκρών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, οι διώξεις και οι φυλακίσεις των Βουλευτών και των συναγωνιστών μας, πρέπει να δικαιωθούν. 
Το Εθνικιστικό Κίνημα και η Ελλάδα δε χρειάζονται άλλα χαμένα όνειρα, άλλες χαμένες πατρίδες, άλλες χαμένες ευκαιρίες. 
Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε σοβαρά τη θέση που το εθνικιστικό κίνημα δικαιούται να αποκτήσει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη Βουλή και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τώρα είναι η ώρα. Εμπρός για τη νίκη!


Η ΟΧΙΑ





ΠΗΓΗ:http://www.xryshaygh.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9584.html